Erzurumspor eli boş dönüyor

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor eli boş dönüyor

Murat ÖZDEMİR

Erzurumspor puan ya da puanlar almayı amaçlayarak gittiği Balıkesir´den şok yenilgi alarak dönüyor. İlk ve ikinci yarılarda kalesinde gördüğü 2 golle, Balıkesirspor´a 2-0 yenilen Erzurumspor, aldığı yenilgiyle 7 haftalık yenilmezlik serisini sonlandırdı. 25 puanda kalan mavi beyazlı ekip yediği 2 golle averajını yeniden eksiye düşürdü.

GOLLERE KARŞILIK VEREMEDİK..!

Mehmet Altıparmak yönetiminde çıktığı 8´inci maçında ilk, toplamda ise 6´ıncı yenilgisini alan Erzurumspor şampiyonluk yolunda olduğu gibi play off etabında da önemli bir avantaj yitirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında rakip takımı ceza sahasında kilitleyerek kontra toplarla gol  bulmayı amaçlayan mavibeyazlı ekip 37´de Mahatma Osumanu Otoo´nun attığı golle geriye düştü: 1-0. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

ERHAN ÇELENK TEK KALINCA..

İkinci yarıya Abdulkadir Özdemir  -Gökhan Karadeniz ve Christian Bekamenga- Mert Nobre değişikliğiyle başlayan, yeni transferiyle gol yollarında baskın olmayı amaçlayan mavi beyazlı ekip gol ararken kontradan gelen golle ikinci kez şoka uğradı Sedat Şahintürk takımını 2-0 öne taşıdı. Gol şokunu atarak rakip kaleye yüklenen Erzurumspor´da etkili olan tek oyuncu ilk yarıda olduğu gibi Erhan Çelenk´ti. Takımını yenilgiden kurtarmak için çaba gösteren kaptan uzaktan attığı şutlarla gol arasa da sonuca ulaşamadı. Karşılaşmayı Balıkesirspor 2-0 kazanarak puanını 29´a çıkardı.

BALIKESİRSPOR 11´İ

Ev sahibi Balıkesirspor karşılaşmaya Atilla Özmen, Uğur Aygören, Bülent Cevahir, Oğuz Yılmaz, Cüneyt Köz, Cumali Bişi, Nizamettin Çalışkan, Sedat Şahintürk, Ismail Aissati, Mahatma Osumanu Otoo, Abdulkadir Özgen´den oluşan kadro ile çıktı.  Andrıja Vukovıc, Oğuzhan Çapar, Muhammed Ali Doğan, Mehmet Boztepe, Doğa İşeri, Leo Steve Beleck A´beka, Okan Alkan, Foxı Kethevoama, Furkan Çil, Burak Çalık ise 21 kişilik kadroda yer alan isimler oldu.

ERZURUMSPOR 11´İ

Erzurumspor maça, Hakan Canbazoğlu, Stephane Ghıslaın Acka, Jasmın Trtovac, Mert Nobre, Tolga Ünlü, Gökhan Karadeniz, Metin Yüksel, Burhan Eşer, Hakan Arslan, Jasmın Scuk, Erhan Çelenk´ten oluşan 11´i ile başladı.  Ahmet Altın, Abdulkadir Özdemir, Selim Aydemir, Bekamenga Aymard Chrıstıan Bekamenga, Erman Bulucu, Muammer Atalay, Lokman Gör, Osman Şahin, Alperen Bektaş, Muhammed Emin Polat ise yedekler arasında yer aldı.

HAKEMLER

Karşılaşmayı Kayseri Bölgesinden Abdulkadir Bitigen yönetti. İstanbul Bölgesi hakemleri Gökmen Olgaç birinci, Bahtiyar Birinci ise 2´inci yardımcı hakemlik görevini yürüttü, aynı bölgeden Mert Gözenge maçta 4´üncü hakem olarak buldü.. Murat Yamak ve Şevket Karayiğit ise karşılaşmada temsilci olarak yer aldı.

19 AĞUSTOS 2017´DEKİ MAÇ

Erzurumspor sezonun ilk yarısında Elazığ´da  oynanan maçta,  Kaya Tarakçı, Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Lokman Gör(Harba), Trtovac , Abdulkadir Özdemir (Kubilay), Tolga Ünlü, Gökhan Karadeniz(Murat) Mansaly, Burhan Eşer, Erhan Çelenk, Younes´ten oluşan kadro ile yer almıştı. Karşılaşmada Erzurumspor´un gollerini  Burhan Eşer (dk. 55), Harba (dk. 60), Younes (dk. 89 ve 90+1) kaydetmiş, Balıkesirspor´da ise Oğuz Yılmaz (dk. 24), Nizamettin Çalışkan (dk. 51), Mehmet Boztepe (dk. 56) gol ayakları olmuştu.

SEZONUİN İLK YARISINDA ALINAN SONUÇLAR

Manisaspor 0 ? 1 Samsunspor

Denizlispor 0 ? 1 İstanbulspor A.Ş.

Giresunspor 3 ? 0 Adanaspor A.Ş.

Adana Demirspor 1 ? 3 Çaykur Rizespor A.Ş.

Erzurumspor 4 ? 3 Balıkesirspor Baltok

Altınordu A.Ş. 1 ? 1 Mke Ankaragücü

Gazişehir 0 ? 1 Gaziantepspor

Eskişehirspor 1 ? 2 Elazığspor

Ümraniyespor 1 ? 0 Boluspor