Erzurumspor taraftarı galibiyet bekliyor

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor taraftarı galibiyet bekliyor

Murat ÖZDEMİR

TFF 1. Ligde 19´uncu haftada tüm dikkatler Balıkesir, Bolu ve adana7da toplanacak. Zirve için iddiasını sürdüren, playoff için ise favoriler arasında gösterilen Erzurumspor bu hafta 6´ıncı sıradaki Balıkesirspor´un konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında Balıkesir ekibini 4-3 yerme başarısı gösteren Erzurumspor Balıkesir deplasmanına 3 puan için gidecek.

LİDER BOLU DEPLASMANINA GİDİYOR

Lider Ümraniyespor, 18´inci haftada şampiyonluğun en güçlü adaylarından Giresunspor´udeplasmanda yerme başarısı gösteren 5´inci sıradaki Boluspor ile deplasmanda oynayacak.  2´inci sıraya inen Ankaragücü evinde 12´inci sıradaki altınordu7yu konuk ederken, yeniden çıkışa geçerek 3´üncü sıraya yerleşen Rizespor evinde 13´üncü sıradaki adana Demirspor ile oynayacak.

HER HAFTA DEĞİŞEN SIRALAMA VE TAKIMLAR

Hemen her maçın sıralamaları değiştirdiği TFF 1´inci Ligde  Ümraniyespor, Ankaragücü, Rizespor, Giresunspor, Boluspor, Balıkesirspor, İstanbulspor, Adanaspor ve Erzurumspor liderlik yarışında yer alırken, alt sıralarda bulunan Adana Demirspor, Samsunspor, Eskişehirspor, Denizlispor, Manisaspor ve Gaziantepspor ise küme düşme hattından sıyrılmaya çalışıyor.