Erzurumspor´da gidecek ve kalacak futbolcular belirlendi

Büyükşehir Belediye Erzurumsyor yönetimi, takımda kalacak ve gidecek futbolcuları belirledi? Yapılan son toplantıda Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, Mert Nobre, Erhan Çelenk, Taylan Antalyalı, Jasmin Scuk, Trtavaç ve Kaleci Hakan Canbazoğlu ile yola de

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da gidecek ve kalacak futbolcular belirlendi

 

Murat ÖZDEMİR

Erzurum´u Süper Ligde temsil edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da yönetim Süper Lig için çalışmalara başladı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen toplantıda Transfer komitesi belirlendi, takımda kalacak ve gidecek futbolcular netleşti.  Mert Nobre, Erhan Çelenk, Taylan Antalyalı, Jasmin Scuk, Trtavaç ve Kaleci Hakan Canbazoğlu ile masaya oturma kararının alındığı toplantıda, ikili görüşmelerde anlaşma sağlanması halinde, bu futbolcularla yola devam edilecek.

TEKNİK PATRON ALTIPARMAK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Daha önce gazeteniz GÜNEBAKIŞ Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yönetimin devam kararı aldığını duyurmuştu. Haftanın son günü Teknik Patron Altıparmak ile anlaşma sağlandı ve Altıparmak´a takımda görmek istediği futbolcular soruldu. Altıparmak, takımda kalacak futbolcuları paylaştı, yurt içinde takip ettiği futbolcuları yönetime sundu.

ALTIPARMAK YURT DIŞINA GİDİYOR

Süper Ligin kalıcı takımı olmak isteyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da Teknik Direktör Altıparmak, yurt dışında futbolcu taraması yapacak. Altıparmak´ın ilk durağı Brezilya olacak. Perşembe günü Brezilyaya gidecek olan Altıparmak, 5 gün boyunca ülkede oynanacak maçları izleyecek, beğendiği futbolcuları Erzurumspor´a kazandırmak için girişimlerde bulunacak.