Erzurumspor´da kamp sona erdi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Antalya kampını tamamlayarak kente dönüyor. Mavi Beyazlı futbolcular kampın oldukça verimli geçtiğini dile getirdiler.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da kamp sona erdi

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Antalya´da sürdürdüğü Kampı tamamlayarak bugün kente dönecek. 13 gün Antalya Lara Kamp Merkezi´nde her günü çift antrenmanla geçirerek ligin ikinci yarısına hazırlanan mavi beyazlılar, ikinci yarının oldukça zor geçeceğini ve bu doğrultuda oldukça verimli bir antrenman programından geçtiklerini dile getirdiler.

ERHAN ÇELENK´TEN KAMP DEĞERLENDİRMESİ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un başarılı ismi Erhan Çelenk kampa dair şu açıklamalarda bulundu: Kamp gayet güzel eğlenceli geçti. Günü çift çift antrenmanla tamamladık. Yorucu olsa da 2´inci yarının zor geçeceğini bildiğimizden, sonuna kadar gayretli şekilde çalıştık. Hazırlık maçı şu ana kadar bir tane oynadık.? dedi

ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

?İlk yarıya kadar ligi gözlemlersek Erzurumspor açısından gayet olumlu geçti ama daha da olumlu geçebilirdi.? Diyen Çelenk konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Sezona kötü başlangıç yaptık. Kazanabileceğimiz çok maçı kaybettik. Ya da berabere bitirdik. Ama son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık ve bunu 2´inci yarıda da devam ettirmek istiyoruz.?

HEDEFİM ERZURUMSPOR´DA SÜPER LİGDE OYNAMAK

Erzurumspor´un kendisi için apayrı bir yerinin olduğunun altını çizen Çelenk, ?Beni burada aşırı sahiplendiler ve Erzurumlu gibi gördüler. Bende elimden gelenin en iyilerini bu kulübe, bu camiaya vermeye hazırım, terimin sonuna kadar da vereceğim. Şuan hedefim Erzurumspor´da Süper Ligde oynamak ve gol atmak. Başka bir düşüncem başka bir takım aklımda yok.? Diye konuştu