Erzurumspor´da transfer gündemi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Süper Ligin iddialı takımı olmak istiyor. Futbolcu taramasına çıkan teknik heyet yoğun mesai içerisinde.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da transfer gündemi

 

Murat ÖZDEMİR

BB Erzurumspor Kulübü Onursal Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in sağladığı destek ile 3 yıl üst üste şampiyonluk elde ederek tarihe altın harflerle ismini yazdıran Mavi-Beyazlı ekip, Süper Ligin Flaş takımı olma hedefinde. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, yurt dışında futbolcu taramasına çıkarken, yurt içinde de yetenekli futbolcular transfer komitesinin yakın takibinde.

HOCAYLA SÜREKLİ İSTİŞARE

Futbolcu transferi noktasında Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile sürekli istişarelerde bulunan BB Erzurumspor yönetimi, yıldız isimlerle temas halinde. Taraftarı heyecanlandıracak isimleri takıma kazandırmanın peşinde olan yönetim, taraftarı mutlu edecek futbolcuların erzurumspor´da forma giyeceği mesajını veriyor.

ALTIPARMAK KALİTELİ KADRO İLE BAŞARILI SONUÇLAR ALINACAK

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ise, Erzurum´un kendisi için çok özel bir noktada olduğunu belirterek, Dadaşların mutlu olabilmesi için üzerine düşün her ne varsa yapacağının kaydını düştü. Altıparmak, ?Takımın başına geçerken önümüze koyduğumuz hedefleri bir bir yakaladık. Bugün Süper Ligdeyiz. Artık yeni hedeflerimiz var. Bizi bu hedeflere ulaştıracak futbolcu kadrosu kurmanın peşindeyiz. Taraftarımızın içi rahat olsun. Bu büyük camia gereğini yapacak.? diye konuştu