Erzurumspor´da yüzler gülüyor

Ligin en oturmuş takımı olan ve lider konumdaki Hatayspor´u 3-1 mağlup eden BB Erzurumspor´da, özellikle oynanan futbol keyiflendirdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´da yüzler gülüyor

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligin 9. Haftasında evinde Hatayspor´u deviren BB Erzurumspor´da, keyifler yerinde. Uzun aradan sonra istekli futbolla lider durumdaki Hatayspor´u 3-1 yenip liderlikten eden mavi beyazlı takım, evindeki yenilmezlik serisini de sürdürüyor. Kazım Karabekir stadyumunda oynanan maçta atak ve daha organize bir futbol ortaya koyan futbolcular,   taraftarlardan olumlu not aldı. Stadın üçte ikisini dolduran taraftarlar, maç sonu futbolcuları tribünlere çağırıp sevgi gösterisinde bulunarak ?yanınızdayız´ mesajı verdi.

ERKAN SÖZERİ´NİN TAKTİĞİ MEYVELERİNİ VERDİ

Hatayspor maçında sahanın yıldızı olan Emrah Başsan ile Mücahit, taraftarlardan tam not aldı. Sahada sadece Obertan kendisinden beklenen performansı gösteremedi. Daha önce yaptığı açıklamalarda taraftarlardan biraz daha sabır isteyen teknik direktör Erkan Sözeri´nin Hatayspor maçı için yaptığı çalışmanın da meyvesini verdiği görüldü. BB Erzurumsporlu futbolcular bu maçta ceza sahası içinde daha çok çoğaldı, sağlı sollu ataklarla rakip defansı bunaltıp goller bulmayı başardı. 

ÇARŞAMBA GÜNÜ KUPA MAÇI VAR

Futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası maçında Çarşamba günü Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan Bodrumspor maçının hazırlıklarına da ara vermeden başladılar. Teknik direktör Erkan Sözeri´nün Bodrumspor maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkıp kayıp vermemeyi planladığı, asıl hedefinin ise Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Karagümrük maçı olduğu tahmin ediliyor.

HÜSEYİN ÜNEŞ´TEN SOYUNMA ODASINA TEBRİK ZİYARETİ

Bu arada BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, maç sonrası soyunma odasına giderek galibiyetten dolayı futbolcular ve teknik heyeti tebrik etti. Başkan Üneş, daha sonra takımla birlikte soyunma odasında galibiyet pozu verdi. Üneş sosyal medya hesabından da bu anın fotoğrafını paylaşarak, ??TFF 1. Ligi´nin 9. haftasında evimizde konuk ettiğimiz Hatayspor?u 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatıyoruz. Oyuncularımızı, teknik heyetimizi kutluyor, bizi yine yalnız bırakmayan büyük Erzurumspor taraftarımıza teşekkür ediyorum´´ ifadelerini kullandı.