Erzurumspor'da işler kötü gidiyor

Mağlubiyetin sorumlusu olarak yanlış oyuncu değişiklikleri ile rakibin işini kolaylaştıran teknik sorumlu Muzaffer Bilazer gösteriliyor. Kötü gol yeme alışkanlığını sürdürüen kaleci Göktuğ ise tepki çekmeye devam ediyor.

Tarih: 29.11.2022 12:25 Güncelleme: 29.11.2022 12:25
Erzurumspor

Sinan AYDIN 

Spor Toto 1.Ligin düşme adayı olarak gösterilen takımlarından birisi olan Erzurumspor'da, Muzaffer Bilazer ile kötü gidişat sürüyor. Pazar günü konuk ettiği Bandırmaspor’a 2-1 mağlup olan mavi beyazlı takımda, mağlubiyetin sorumlusu olarak yanlış oyuncu değişiklikleri ile rakibin işini kolaylaştıran teknik sorumlu Muzaffer Bilazer gösteriliyor. Kötü gol yeme alışkanlığını sürdürüen kaleci Göktuğ ise tepki çvkmeye devam etti.

MUZAFFER BİLAZER EN G OCAK'TA GÖNDERİLECEK

Kazım Karabekir stadında oynanan müsabakaya üç puan parolası ile çıkan Erzurumspor, 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamama alışkanlığını sürdürdü. Muzaffer Bilazer ile ne oynadığı belli olmayan takım görüntüsü vermeye devam eden Erzurumspor, futbolcuların sergilediği vasat ve isteksiz futbol sonrası yenilmekten kurtulamadı. Yönetimin Muzaffer Bilazer ile yolları kesin ayırayı düşündüğü, en g Ocak ayındaki ara transfer dönemine kadar tahtanın açılması için beklenilebilvceği öğrenildi.

İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ OLAN KAZANDI

Konuk takımda Kerim Avcı, attığı iki gol ile hem yıldızlaştı, hem de 'futbolcu nasıl olunur' dersi verdi Erzurumspor'un sahaya çıkan oyuncularına. Kerim Avcı,  özellikle ikinci golde, Göktuğ'u avlayarak haftanın golünü attı. Göktuğ, yediği hatalı gollerle Erzurumspor taraftarının bedduasını almaya devam etti. Ligin en kötü kalecisi olma unvanını elinde bulunduran ve Erzuruspor tarihinin de açık ara en kötü kalecisi olan Göktuğ'u kaleci diye mavi beyazlı takıma transfer edenler de taraftar bedduasından nasibini aldı. Taraftarlar, sosyal medyadan Muzaffer Bİlazer'i istifaya davet etti.

TARAFTARDAN SEKMEN BAŞKAN'A ÇAĞRI

Taraftarlar, Kulübün Onursal Başkanı Mehmet  Sekmen'i göreve davet ederek, Erzurumspor'daki kötü yönetim ve kötü gidişata dur denilmesi için gerekenleri yapması çağrısında bulundular. Taraftarlar, Muzaffer Bilazer'in gönderilerek yerine deneyimli ve işi bilen bir hoca getirilmesini istiyorlar. Spor otoritelvrine göre ise mavi beyazlı takım transfer tahtasını açar, iyi bir hoca ve bir kaç futbolcu transfer ederse, play-of içinde Süper lig için mücadele eden bir takım haline dönüşür.