Erzurumspor'dan TOGG'a reklamlı teşekkür

Mavi Beyazlı Kulüp, Bandırmaspor maçına forma göğüs ve sırt kısımlarında 'TOGG Oltu' reklamı ile çıkarak, TOGG yetkililerine hem destek verdi, hem de Oltu ismi için teşekkür etti.

Tarih: 29.11.2022 12:26 Güncelleme: 29.11.2022 12:26
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Erzurumspor FK, Bandırmaspor karşılaşmasına 'TOGG Oltu' forma reklamı ile çıktı. Kulüp Başkanı Ahmet Dal tarafından düşünülen ince mesaj, mağlubiyete rağmen tek mutlu eden hareket oldu. Konu ile ilgili Erzurumspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Destek amaçlı bu reklamı Oltu ilçemizin adından ve Oltu taşının siyahından esinlenerek üretilecek TOGG modeli için minnetimizi yansıtmak adına yaptık. Yerli otomobilimize emek verenlere teşekkür ediyoruz..." ifadeleri kullanıldı.

OLTU TAŞININ RENGI TOGG İLE BÜTÜNLEŞTİ

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un siyah rengine ‘Oltu’ isminin verilmesi Dadaşlar tarafından büyük sevinçle karşılanmıştı. Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin yerli otomobil firması Togg, açıkladığı lansman renklerinde Oltu’ya da yer verdi. Erzurum’un Oltu ilçesinde dağın metrelerce altından adeta iğneyle kuyu kazar gibi gün yüzüne çıkartılan ve civar köylerdeki vatandaşların en büyük gelir kaynağı olan Oltu taşının rengi ve Oltu ismi, Togg’un C-SUV modeline verilmişti. Gemlik mavisi, Anadolu kırmızısı, Kapadokya kum beji, Pamukkale beyazı ve Kula grisi olarak açıklanan renkler arasındaki Oltu siyahına da, “Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısı" sözleriyle yer verildi.