Eski Bakan Akdağ´dan Gebze´nin millet bahçesine tam not

Eski Başbakan Yardımcısı, eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Gebze Eskihisar´da açılan millet bahçesini ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Eski Bakan Akdağ´dan Gebze´nin millet bahçesine tam not


Eski Başbakan Yardımcısı, eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´i ziyaret etti. Eşi Fatma Şeyda Akdağ ile birlikte geldiği Kocaeli´nin Gebze ilçesinde, Belediye Başkanı Adnan Köşker´i makamında ziyaret eden Recep Akdağ, daha sonra Eskihisar Millet Bahçesi´ni de gezdi. Eski Başbakan Yardımcısı, eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ?Görev sürecinde yeni reformlara imza atarak ülkemizde sağlık alanında çığır açan eski Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ´ı makamımızda ağırlıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. 
Recep Akdağ´a geçtiğimiz ay Millet Parkı olarak açılan Eskihisar tepesindeki büyük parkı gezdiren Başkan Köşker, ?Sayın Bakanımızla birlikte Millet Bahçemizde incelemelerde bulunuyoruz. Gebzeli hemşehrilerimizin keyifle unutulmaz anılarını yaşadığı parkımız; Sn.Bakanımız Recep Akdağ´ın da takdirini topladı? diye konuştu. 
Başkan Köşker ve Akdağ bir süre Eskhisar sahilinde vatandaşlarla da sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı