FACİADAN DÖNÜLDÜ MUCİZE GERÇEKLEŞTİ

Şehir Hastanesi karşısında bulunan karayolunda seyir halindeki bir otobüs, motor kısmında çıkan yangınla alev topuna döndü.

Tarih: 23.11.2022 12:28 Güncelleme: 23.11.2022 12:28
FACİADAN DÖNÜLDÜ  MUCİZE GERÇEKLEŞTİ

Yolcular, korku ve panik içinde tahliye edildi. Faciadan dönülen olayda, kimsenin burnunun kanamaması mucize olarak değerlendirildi. 

Sinan AYDIN

Erzurum’da seyir halinde iken aniden motor kısmında yangın çıkan otobüs, yolculaırna korku dolu anlar yaşattı. Alev topuna dönen otobüsteki yolcular, tahliye edildi. Şehir Hastanesi karşısında bulunan karayolunda seyir halinde olan bir otobüs, henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde motor kısmında çıkan yangınla korkuttu. Kısa sürede büyüyen alevler, otobüsün üst kısmında yayılmaya başladı. Yolcular anında tahliye edilerek büyük bir facia önlenirken, olay yerine gelen bir Polis memuru yoldan geçen kamyonu durdurarak üstüne çıkıp yangını söndürmeye çalıştı. Ancak yangın iyice büyüyordu.

KORKU DOLU ANLARA İTFAİYE SON VERDİ

Bu esanda Erzurum Büyüehir Belediyesine bağlı İtfaiye Daire Başkanlığına ait itfaiye aracı, kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak, yaşanan korku ve paniğe son verdi. Otobüste çıkan yangında yaralı bulunmazken, aniden çıkan yangın yolculara ve vatandaşlara korku yaşattı. Olay anındaki yangını cep telefonları ile görüntüleye vatandaşlar ise muhabirimize yaptıkları açıklamada, "Otobüs bir anda alev topuna döndü. Yolcular tahliye edildi. Büyük bir faciadan dönüldü. Otobüste o sırada patlamada olabilirdi. İnsanların gerçekten verilmiş sadakası varmış. Rabbim bu tür olayları bir daha yaşatmasın" diye konuştular.