Gel bakalım Ümraniye

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kazım Karabekir Stadı´nda Ümraniye maçı hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak´la farklı bir hava yakalayan mavi beyazlı futbolcular, galibiyet andı içti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Gel bakalım Ümraniye

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kazım Karabekir Stadyumunda Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde şut ve yan top çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise minyatür kale maç yaparak günün antrenman programını tamamladı.

Futbolcularla sıkı bir diyalog kuran Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada Ümraniye maçının Erzurumspor için önemine değindi. ?Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı güzel bir futbolla kazanmalıyız? diyen Altıparmak,  futbolcularına olan inancını ifade etti.

3 PUAN HEDEFİ

Antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise Altıparmak, ?Bizim için önemli olan bu maçtan 3 puan çıkarmak. Bunun için çalışıyoruz. Kalitesi yüksek futbolculara sahibiz. İnşallah sahaya yansıttığımızda arzu ettiğimiz 3 puanı hanemizi yazdırarak, çıkışa geçmek istiyoruz. Antrenmanlarda futbolcularımın performansı beni son derece mutlu etti. İnşallah Cumartesi günü Ümraniye karşısında beklenen performansla güzel bir futbol ortayla koyacağız ve 3 puanı hanemize yazdıracağız.? diye konuştu

YÖNETİM ANTRENMANI İZLEDİ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un antrenman programını, B.B.Erzurumspor As Başkanı Ünsal Kıraç, Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Sportif Direktörü Zafer Demir, Erzurumspor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal, Kulüp Yöneticisi Kadir Ovat, izledi.