?Gevşekliğin bedeli ağır oldu´

3-1 önde götürdükleri maçı 4-3´lük bir skorla kaybetmelerini ?Gevşeklik? olarak yorumlayan Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Can Cangök, bu maçtan çıkaracakları çok ders olduğunu kaydetti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
?Gevşekliğin bedeli ağır oldu´

 

Seyfi BAYER

Zaman zaman hücuma çok fazla adamla çıktıklarını ve geri dönüşlerde zorlandıklarını dile getiren Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Can Cangök, ?Osman hocada hamleler yaptı ve oyuna adam aldı. Onlarda stoperlerin önünde topla buluşunca zaman zaman sıkıntılı pozisyonlara girdik. Bizim adımıza dramatik bir maç oldu. Ama futbolun içerisinde böyle maç kaybetmeler var. Büyük takımlar bile zaman zaman kaybediyor. Kendi adımıza çıkaracağımız çok ders var. Biraz gevşememizin bedelini pahalı ödedik? ifadelerini kullandı.

Topa sahip olma ve pas anlamında önde oldukları değerlendirmesini yapan Cangök, ?Çok basit çıkarken 2 tane hata yaptık. Bedeli ağır oldu. Maç bitti ve söyleyecek çok fazla bir şey yok. Bu hatalardan ders çıkartarak önümüzdeki maçlarda daha iyi konsantre oluruz. Basit goller nasıl yemeyiz diye çalışmamız lazım. Takımlar için böyle mağlubiyetler biraz zordur. Hırpalanması çok olur. Onu bir an evvel atmanın peşine düşeceğiz. Diğer maça zihinsel hazırlığımızı tamamlayarak başlamak istiyoruz? diye konuştu