Göztepe´ye eski dostlar rakip olacak

Spor Toto Süper Lig´de bu hafta BB. Erzurumspor ile karşılaşacak olan Göztepe´ye, eski oyuncuları Hakan Arslan, Lokman Gör ve Leo rakip olacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Göztepe´ye eski dostlar rakip olacak


Spor Toto Süper Lig´de cumartesi günü BB.Erzurumspor ile karşılaşacak olan Göztepe rakibini devirerek deplasman fobisine son vermenin planlarını yaparken, Erzurum temsilcisinde bir dönem sarı-kırmızılı formayı terleten üç isim bulunuyor. 2016-2017 sezonu başında İzmir temsilcisine gelen Leo Schwechlen ile Lokman Gör ve 2015-2016 sezonunda Göztepe´de top koşturan Hakan Arslan eski takımlarına rakip olacak. Leo ve Lokman, Play-Off finalinde Eskişehirspor´u devirerek 14 yıl aranın ardından Göztepe´nin Süper Lig´e çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu. Lokman Gör İzmir temsilcisinin formasını bir sezon terletirken, Leo ise iki sezon boyunca Göztepe forması giydi. Hakan Arslan da bir sezon sarı-kırmızılı formayı terletti. İki oyuncunun yanı sıra Göztepe´nin geçen sezon başında hazırlık kampında denediği ancak sözleşme imzalamadığı Trtovac da Erzurum ekibinde mücadele ediyor. Yine İzmirli futbolseverlerin yakından tanıdığı Bucaspor patentli Taylan Antalyalı da sarı-kırmızılılara rakip olacak. 

Ligde ilk kez rakip olacaklar 
BB.Erzurumpor ile Göztepe, bu hafta yapacakları mücadele ile ligde ilk kez birbirlerine rakip olacak. İki takım daha önce 2015-2016 sezonunda Türkiye Kupası 2. Eleme Turu´nda İzmir Atatürk Stadı´nda birbirlerine rakip olmuş, normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Göz-Göz, rakibini seri penaltı atışları sonucunda 3-0 yenerek turlamıştı. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı