Hatayspor maçı faydalı oldu

Kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren B.B Erzurumspor´da, Hatayspor maçı teknik heyet açısından eksikleri görme adına önemli bir maç oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Hatayspor maçı faydalı oldu

Sinan AYDIN

Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden B.B Erzurumsporlu futbolcular, günde çift antrenman yaparak güç depoluyor. Hatayspor ile oynanan hazırlık maçı, skor olarak taraftarların moralini bozsa da, teknik heyet açısından oldukça faydalı ve belirleyici bir maç oldu. Eksiklerin görülmesi ve yeni takviyeler anlamında oldukça faydalı bir hazırlık maçı olarak değerlendiren teknik heyet, as kadroyu belirlemede de fikir sahibi oldu.

TAKIMA YENİ KATILAN İSİMLER EN BÜYÜK ETKEN

Takım kadrosunu bozmadan takviyelerle yeni sezona hazır bir takım görüntüsü veren Hatayspor karşısında oynana futbol, teknik heyetin önünü görmesine neden oldu. Sezona henüz hazır olmadığı görüntüsü veren mavi beyazlı takımda, 13-14 takviye yapılmış olması da en büyük etken olarak değerlendiriliyor. Yeni sezonun başlamasına 10 gün gibi bir zaman kalmasını da fırsata çevirmek isteyen B.B Erzurumspor´da, bu doğrultuda antrenmanlar sürüyor.

MUZAFFER HOCA SABIR İSTİYOR

Erzurumspor tesislerinde günde çift antrenman yapan mavi beyazlı futbolcular, taktik ağırlıklı idmanlarda ter döküyor. Futbolcularına hem teknik hem de fizik gücüne dayalı antrenmanlar yaptıran teknik direktör Muzaffer Bilazer´in kafasında as kadroyu büyük ölçüde oluşturduğu öğrenildi. Taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyen Muzaffer Bilazer, mevcut kadronun süper lige çıkabilecek güçte olduğunu, şu an için tek eksiklerinin yeni isimlerin adaptasyon sürecini kısa sürede atlatmaları olduğunu söyledi.