Hedef Balıkesir´den 3 puanla dönmek

B.B Erzurumsporlu futbolcular, bağış kampanyasının hedefine ulaşması nedeniyle Balıkesir´e moralli gitti. Futbolcular, deplasmandan mutlak galibiyetle ayrılıp 3 puanı bağış yapan hayırseverlere armağan etmek istiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Hedef Balıkesir´den 3 puanla dönmek

 

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig ekiplerinden B.B Erzurumspor, deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kendi evinde İstanbulspor ile 2-2- berabere kalarak sezona başlayan ve önemli bir 2 puan bırakan mavi beyazlı takım, deplasmandan mutlak suretle 3 puanla ayrılarak hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor.

CANLI YAYINA KATILDILAR

Bugün akşam saat 21.45´te Balıkesir Atatürk stadyumunda oynanacak olan maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan B.B Erzurumspor, 1 hafta boyunca Erzurumspor tesislerinde antrenman yaparak bu maça hazırlandı. Çarşamba günü akşam TV8´de canlı olarak yayımlanan Erzurumspor´a bağış kampanyası programına bir süre katılıp Acun Ilıcalı ile canlı yayında görüşlerini dile getiren futbolcular, yayının yarısından sonra dinlenmek için tesislere geçmiş, teknik direktör Muzaffer Bilazer ise teknik ekibi ile birlikte yayın bitimine kadar salonda bulunmuştu.

DEPLASMANDAN 3 PUANLA AYRILIP GALİBİYETİ BAĞIŞ YAPANLARA ARMAĞAN ETMEK İSTİYORLAR

Erzurumspor´a her kesimden destek yağması, mavi beyazlı futbolcuları da sevindirdi. Toplanan bağışlar sonrası ekonomik sıkıntı çekmemesi arzulanan B.B Erzurumspor´da, futbolcuların Balıkesirspor maçından 3 puanla ayrılıp galibiyeti Erzurumspor´a bağış yapan yardımseverlere armağan etmek istedikleri öğrenildi. Hazırlıklarını tamamlayarak Balıkesir´e geçen B.B Erzurumsporlu futbolcular, burada da bir antrenman yaptıktan sonra maç saatini bekleyecekler. Mavi beyazlı takımda cezalı futbolcu bulunmazken, hafif sakatlığı bulunan Obertan´ın ise maç saatine yetişip yetişmeyeceği henüz netlik kazanmadı.