Hüseyin Üneş´ten taraftara davet

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Hüseyin Üneş´ten taraftara davet

Sinan AYDIN

B.B Erzurumspor´u  Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Pazartesi günü oynanacak olan Akhisarspor maçı öncesi tüm taraftarları maça davet etti. Gazeteniz GÜNEBAKIŞ aracılığı ile taraftarlara seslenen Başkan Üneş, ?´ Şuan sıralamada iyi bir durumda değiliz. Bunda gerek takımımızın bazı maçlardaki kötü performansı gerekse hakem hatalarının etkisi büyük. Biz bu takımın ligde kalacağına olan inancımızı kaybetmedik´´ dedi. 

??GERİ DÖNÜŞ ANLAMINDA BÜYÜK MORAL OLACAK´´

Pazartesi günü akşam kazım Karabekir stadyumunda çok önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan Başkan Üneş, ?´ Hem takımımız hem de Akhisarspor açısından çok önemli bir maç. Düşme potasını ilgilendiren bir maç. Biz kazanıp önümüze bakmak istiyoruz. Üst üste aldığımız mağlubiyetler futbolcuları da moralmen çökertti. Akhisarspor galibiyeti futbolcularımızda da geri dönüş anlamında büyük bir moral olacak. Biz ligin başından beri sürekli hakem hataları ile hem puanlar hem da galibiyet pirimleri nedeniyle para kaybetmiş bir kulübüz. Önümüzde 7 maç var. By maçları kazanıp ligde kalacağımıza inanıyoruz´´ dedi.

??TARARTARLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN´´

Önemli maç öncesi taraftarları maça davet eden Başkan Üneş, ?´ Taraftarımız bizim en itici gücümüz. Bu takımın ligde kalacağına olan inançlarını biliyorum. Taraftarı ile Türkiye´nin sayılı kulüpleri arasına girmemiziz sağlayan taraftarımızı, bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Bundan sonra her maçımız çok önemli ve biliyorum ki taraftarımız bizi son maça kadar yalnız bırakmayacak. Biz inanıyoruz. Biz bu ligde üst üste alacağımız başarılı sonuçlarla kalacağız. Bizim için önemli olan bir galibiyet almak. O galibiyeti Akhisarspor karşısında alarak büyük bir moral yakalamak ve seri yapmak istiyoruz. Bu anlamda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz´´ dedi.