İl Müftüsü Şahin Yıldırım'dan Hafız Öğrencilere Ziyaret

Müftü Yıldırım, hafızlık proje okulu olan Yakutiye Sıddık Tivnikli Hafız İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret edip öğrencilerin dersine katıldı.

Tarih: 29.09.2021 16:26
İl Müftüsü Şahin Yıldırım


Sinan AYDIN

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Müftü Yardımcısı Müseffa Akbulut ve Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin ile birlikte örgün eğitimle beraber hafızlık proje okulu olan Yakutiye Sıddık Tivnikli Hafız İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.  Okul Müdürü Eyüp Kılıç ve öğretmenlerin de eşlik ettiği ziyarette, Müftü Yıldırım öğrencilerle hasbihal ederek derslerine eşlik etti.

MÜFTÜ ÖĞRENCİLERLE DERSE GİRDİ

İlde kuran kurslarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Erzurum Müftüsü Şahin Yıldırm, bu kez de hafızlık proje okulu olan Yakutiye Sıddık Tivnikli Hafız İmam Hatip Ortaokulundaydı. Okul Müdürü Eyüp Kılıç ve öğretmenler tarafından karşılanan Müftü Yıldırım ve beraberindekiler, okulu gezdi, öğrencilerle sohbet ettiler. Ziyarette, Müftü Yıldırım öğrencilerin katıldığı derslere katılarak onlara eşlik etti. İl Müftüsü Yıldırım, ziyaretin ardından  Okul Müdürü Eyüp Kılıç, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.