İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Bedriye Tunçsiper, Rektör Çomaklı´yı ziyaret etti

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Bedriye Tunçsiper, Rektör Çomaklı´yı ziyaret etti

Atatürk Üniversitesinde düzenlenen 4. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi´ne katılmak üzere Erzurum´a gelen İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı´yı ziyaret etti. 
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette konuşan İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, üniversitelerinin 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra kurulan bir üniversite olduğunu ve Demokrasi isminin buradan geldiğini ifade etti. 10 fakülte ile eğitime devam ettiklerini söyleyen Rektör Tunçsiper, Atatürk Üniversitesi gibi kadim bir üniversitenin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti.
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise Rektör Tunçsiper´in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite hakkında bilgi verdi. Atatürk Üniversitesinin Türkiye´deki birçok üniversitenin kurulmasında önemli rol üstlendiğini hatırlatan Rektör Çomaklı, üniversitenin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.
Ziyaretin ardından Rektör Çomaklı, konuğu Rektör Tunçsiper´e el yazması Kur´an-ı Kerim armağan etti.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı