Kasım ayı halk günü toplantısı gerçekleştirildi

Kasım Ayı Halk Günü Toplantısı düzenlendi. Oltu Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Kaymakamı Şenol Turan başkanlık etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Kasım ayı halk günü toplantısı gerçekleştirildi

 Toplantı da yine geçmiş toplantılarda olduğu gibi genel olarak iş ve maddi yardım talepleri ön plandaydı. 
Vatandaşların talepleri ile tek tek ilgilenen Kaymakam Turan, öğrencileri için destek isteyen ailelere yardım sözü verdi.
İlçe halkından 75 yaşındaki Muzaffer Şahin halk otobüslerine ücretsiz olarak binemediklerini, bu haktan büyük şehirdeki yaşlıların sorunsuz bir şekilde yararlandığını, kendilerinin de yararlanmak istedikleri talebinde bulundu.
İlçe Kaymakamı Şenol Turan vatandaşların iş taleplerine karşın; "Görüştüğüm esnaflar da işçi bulamadıklarından yakınıyorlar. Burada her zaman iş talepleri önümüze çıkıyor ve bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum" ifadelerini kullandı.
Halk Günü Toplantısının ardından düzenlenen aylık güvenlik toplantısına İlçe Kaymakamı Şenol Turan, Yazı İşleri Müdürü Gazi Atmaca, ilçe Jandarma komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Manas Demir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Enis Şimşek ve mahalle muhtarları katıldı.
Güvenlik toplantısında söz alan Şehitler Mahallesi Muhtarı Gürbüz Vural, Oltu Kalesi ve metruk yapılar çevresinde gayri ahlaki davranışlar sergileyen gençler için çözüm istedi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat Yılmaz, hayvanların kulak küpelerinin yapılması amacıyla mahallelerine gelen görevlilere muhtarlarca yardımcı olunmasını istedi.
Öte yandan avcılarla ilgili gelen şikâyetler kapsamında fahri müfettişlik uygulaması geçerek avcıların avlanma sınırlarını aşmamasının sağlanması ve avın katliama dönüşmesinin önüne geçilmesinin sağlanacağı kararı alındı. Bu arada yeri belirlenen alanda ağaçlandırma çalışmalarının yapılacağı da belirtildi.
Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı