KTO´nun genç Başkanı Alibeyoğlu bekarlığa veda etti

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KTO)´nun genç Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ebru Aküzüm dünya evine girdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
KTO´nun genç Başkanı Alibeyoğlu bekarlığa veda etti


Kars´ta bir otelin salonunda yapılan muhteşem düğüne Aliebeyoğlu ve Aküzüm aileleri ile il genelinden katılan davetliler genç çiftin mutlu gecesine tanıklık etti. 
Düğünde Ertuğrul Alibeyoğlu´nun amcası Kars Belediye eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu´nun en sevdiği klasik hale getirdiği ?Kürdün kızı Leyla´ oyununu ve Babası İsmail Alibeyoğlu´nun ?Zeybek´ oynaması mutlu geceye damga vurdu. Damat Alibeyoğlu´nun arkadaşlarının Kafkas Halk Oyunları gösterisi ve amcası Cenk Alibeyoğlu´nun özel gösterisi de düğüne renk kattı. 
Düğün boyunca Ertuğrul Alibeyoğlu´nun Babası İsmail Alibeyoğlu ile amcaları Naif Alibeyoğlu, Nizamettin Alibeyoğlu, Yusuf Alibeyoğlu ve Alican Alibeyoğlu davetlileri kapıda karşıladı. 
Yoğun katılımın olduğu gecede salon defalarca dolup boşalırken, gelin Ebru Aküzüm´ün Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan öğrencileri ve arkadaşları da kendisini yalnız bırakmayarak saatlerce birlikte halay çekti. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı