Lojmanını bayan öğrencilere tahsis etti Örnek Başkan

Tortum belediye Başkanı Muhammer Yiğider, ilçede üniversite okuyan öğrencilerin kalacak yer problemini, kendi lojmanını tahsisi ederek çözdü.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Lojmanını bayan öğrencilere tahsis etti  Örnek Başkan

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

Erzurum´un Tortum ilçesi belediye başkanı Muhammer Yiğider, ilçede eğitim gören Üniversite öğrencilere yaptığı jest ile takdir topladı. Başkan Yiğider, kendisine tahsis edilen lojmanı, bayan öğrencilere barınmaları için verdi. Tortum belediye Başkanı Muhammer Yiğider, ilçede üniversite okuyan öğrencilerin kalacak yer problemini, kendi lojmanını tahsisi ederek çözdü.

ÖRNEK DAVRANIŞ

BBP´ten belediye başkanı seçilen Muammer Yiğider, ilçedeki çalışmaları ile takdir topluyor. Başta altyapı olmak bir çok alanda gözle görülür bir çalışmaya imza atan Yiğider, Tortum´a Üniversite okumak için giden öğrenciler içinde örnek bir davranış sergiledi. İlçede Üniversite Okuyan Öğrencilerinin Büyük sorunu olan kalacak yer problemini çözen Başkan Yiğider, erkek öğrenciler için ilçede bulunan atıl durumdaki Öğrenci yurdunu tadilatını yaptırıp misafirhane olarak erkek öğrencilerin hizmetine sundu. Başkan Yiğider, kendisine tahsis edilen Başkanlık lojmanını ise gerekli düzenlemeleri yaptırıp kalacak yer sorununu çözmek amacıyla Bayan öğrencilerin hizmetine sundu.

EĞİTİME ÖNEM VEREN BAŞKAN

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, ilçede yaptığı eğitim hizmetleri ile de eğitime verdiği önemi gözler önüne seriyor. Başkan Yiğider, bu kapsamda Bağbaşı Mahallesinde Mehmet Akif Orta Okulu Çok Amaçlı Konferans Salonu nu hizmete açtı. Şenyurt Mahallesinde atıl durumda bulunan halk kütüphanesi, Musa Gündeş Orta Okuluna yapılacak olan kütüphaneye taşınacak. Eğitime desteklerini sürdüren Başkan Yiğider, Bağbaşı ve Serdarlı mahallelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne Bağlı okullarda çok amaçlı konferans salonu yapımına başladı. Başkan Yiğider´in talimatları doğrultusunda Serdarlı Mahallesinde yaptırılan çok amaçlı Konferans Salonu hizmete açıldı.