Mavi Beyazlı takımda keyifler yerinde

Spor Toto Süper Lig´in 13. Haftasında kendi evinde Antalyaspor´la karşılaşacak olan B.B Erzurumspor´da antrenmanlar neşe içerisinde geçiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Mavi Beyazlı takımda keyifler yerinde

Sinan AYDIN

 

Milli maç arasını iyi değerlendiren Mavi beyazlı teknik heyet ve futbolcular, günde çift antrenmanla Antalyaspor maçına hazırlanıyor. Oynadığı futbolla göz dolduran ve Mehmet Özdilek´in teknik direktörlük görevine getirilmesi sonrası 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak çıkışa geçen B.B Erzurumspor´da hedef üst üste evinde oynayacağı ikinci maçtan da 3 puanla ayrılmak. Göztepe galibiyeti ile Milli maç arasına giden takımda, dün yapılan antrenmanda ayak tenisi oyunu renkli görüntülere sahne oldu.

B.B ERZURUMSPOR GRUPLARINA İTİBAR ETMEYİN

Mavi beyazlı takımda, antrenmanlar neşe içerisinde geçerken, sosyal medyadaki asılsız paylaşımlarla takıma zarar veriliyor. Sözde B.B Erzurumspor´un menfaatlerini gözettiklerini savunan bazı gruplar, şimdiden devre arasında B.B Erzurumspor´dan gönderileceğini iddia ettikleri futbolcu isimlerini yazarak Mavi beyazlı Kulübe zarar veriyorlar. İsimleri yazılan futbolcuların kadroda yer alıyor olması ve çıkacakları maçlar düşünüldüğünde, futbolcuların kafalarının karışmasına neden oluyor. Kulüp yöneticileri, gidecekleri yönünde paylaşımlar yapılan isimlerin doğru olmadığını, ayrıca bu tür yalan bilgilerin futbolcuların konsantresini bozarak takıma zarar verdiğini açıkladılar.

CEZALI FUTBOLCU YOK, TAYLAN VE SEFA SAKAT

Kısıtlı kadroyla Süper Lig´de mücadele veren B.B Erzurumspor´da, kart cezalısı olduğu için Göztepe maçında oynamayan Lokman Gör´ün cezası bitti. B.B Erzurumspor Basın Sözcüsü Metin Barlak, gazeteniz GÜNEBAKIŞ´a yaptığı özel açıklamada, takımda cezalı futbolcu bulunmadığını, Taylan Antalyalı ile Sefa´nın sakatlığı olduğunu söyledi. Barlak, ?? Takımda şuan moraller çok iyi. Futbolcularımız 3 günlük milli maç arası izninin ardından yoğun bir antrenman programına tabi tutuldular. Antrenmanlar oldukça keyifli geçiyor. Antalyaspor maçından mutlaka 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımızı Antalyaspor maçında da Kazım Karabekir stadyumuna bekliyoruz´´ diye konuştu.

ÇAT BELEDİYESİ 4 OTOBÜS KALDIRACAK

Bu arada hakem hataları sonrası puanları gasp edilen B.B Erzurumspor´a Göztepe maçı ile birlikte başlatılan destek harekatı da sürüyor. Göztepe maçında desteklerini sürdürüp ücretsiz otobüs kaldıran Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç yaptığı açıklamada, ?? Sevgili hemşerilerim; Çat Belediyesi ve şahsım Arif Hikmet Kılıç olarak, gururumuz Erzurumspor´un ve siz taraftarımızın yanında olmaya devam edeceğiz elbette. 24 Kasım´da oynanacak Erzurumspor-Antalyaspor maçına 4 otobüs kaldırıyoruz. Hep birlikte, omuz omuza yürümeye devam.´´ dedi.