Milletvekili Ilıcalı, Pasinler ilçe teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, AK Parti Pasinler İlçe teşkilatını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Milletvekili Ilıcalı, Pasinler ilçe teşkilatını ziyaret etti


AK Parti Pasinler İlçe Teşkilatı´na ziyareti gerçekleştiren AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, teşkilat üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. AK Parti ilçe teşkilat yöneticileri ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Ilıcalı, Pasinler ilçesinin sorunlarını dinleyerek yapılan çalışmalardan bahsetti.
AK Parti Pasinler İlçe Başkanı Muhammet Hanifi Temirlenk´i tebrik eden Milletvekili Ilıcalı, ?Öncelikle bu kadar dostun, bizleri karşılamasından memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim. AK Parti Pasinler İlçe Başkanı Muhammet Hanifi Temirlenk ve yeni yönetim kurulumuzu tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bir bayrak değişimi ve amaç daha fazla hizmet verebilmek. Yarın da başka kardeşlerimiz davamıza ortak olacak. Bizim görevimiz dünya liderimize sahip çıkmak, ona yardımcı olarak halkımıza hizmet etmektir. Büyük bir mücadele veriyoruz. Bizim meselemiz AK davadır? diye konuştu.
Ak Parti Pasinler İlçe Teşkilatının önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Ilıcalı, ?Pasinler İlçe Teşkilatımız olarak bizlere büyük destek verdiniz. Onun haricinde son iki yıl içerisinde önemli hizmetlerde bulundunuz. İnanıyorum devamı da gelecek? dedi.
Pasinler ilçesinin turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Milletvekili Ilıcalı ilçenin sahip olduğu kaplıcalara vurgu yaparak yeni tesislerin gerekli olduğunu ve ilçeye yeni tesislerin yapılacağını bildirdi.
İnşasının ardında bölgeye tarım açısından büyük ivme kazandıracak olan Alvar ve Söylemez Barajlarından bahseden Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı geçtiğimiz yıllarda baraj konusunu meclise taşıyarak Başbakan Binali Yıldırım´a sunduğunu belirtti.
Alvar Barajının yapılacağı alandan fay hattı geçmesi sebebiyle projenin geciktiğini söyleyen Ilıcalı, ?Pasinler için önemli bir husus olan Alvar Barajı yapılacak. Geçtiğimiz yıl belediye başkanımız, AK Parti ilçe başkanımız ve mahalle muhtarlarımız Ankara´ya gelerek AK Parti grup toplantısında Başbakan Binali Yıldırım´a taleplerini sundular. Talepleri Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu´na iletildi. Proje alanında fay hattı geçtiği için sıkıntılar oluşmuştu ama problemi çözdüler. Alvar Projesi gecikmiş bir proje ve inşallah bir an önce inşaatına başlanacak. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bu projelerin takibini yapıyoruz. Söylemez Barajı da bu bölgeyi çok ilgilendiriyor. Çok büyük bir proje bu da hayırlı uğurlu olsun? dedi.
Milletvekili Ilıcalı Pasinler´in hızlı tren yolu üzerinde olduğunu belirterek, şunları kaydetti: ?Hızlı tren Pasinler´den geçecek. Buradan binildiğinde doğu istikametinden Bakü´ye daha ilerisi Pekin´e kadar gidilebilecekken, batı istikametinden de hızlı trenin gelmesiyle birlikte Marmaray üzerinden Avrupa´ya geçilebilecek. Erzurum-Erzincan arası hızlı tren projesi de ihale oldu.?
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın geçtiğimiz yıl Erzurum´un 2026 Kış Olimpiyatlarına adaylığını ilan etmesinin ardından gerekli hazırlıkların yapıldığını belirterek bütün bu gelişmelerin bölgenin daha fazla kalkınmasına vesile olacağını vurguladı.
?Biz ne kadar çalışırsak, Türkiye o kadar kalkınır? diyen Ilıcalı, 2019 yılı seçimleri için teşkilatların birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini söyledi.
AK Parti gençlik kolları ve ilçe teşkilatına önerilerde bulunan Milletvekili Ilıcalı, ?Teşkilatta yerini alan arkadaşlara tavsiyem bu dava da bütün görev alan arkadaşlarla iyi bir ilişki kurmanız. Bizim 2019´da çok önemli görevlerimiz var. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmek Türkiye açısından çok önemli bir adım. Bunları kaptırırsak bütün kazanımlar boşa gider. Türkiye hiçbir dönem dış güçlere karşı dik duran bir lider ve hükümete sahip olmamıştı. Cumhurbaşkanımız her zaman muazzam bir duruş sergileyerek büyük bir mücadele veriyor. Bizim görevimiz birbirimizi incitmeden, kol kola girerek birlik ve beraberlik içinde 2019´daki üç seçimi başarıyla kazanmak. Bu sistemin ülkemiz için çok önemli olduğunun farkında olalım. Kim olursa olsun sarılalım kucaklayalım. Seçimlerde Erzurum muazzam bir başarı gösteriyor, Türkiye ortalamasının 20 puan üzerinde olduk her zaman. Hedefimiz bu rakamları yükseltmek olsun. Birlik beraberlik içinde güzel çalışmalar diliyorum? dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı