Millilere moral ziyareti

Tekerlekli Sandalye Curling Milli Takımı´nın antrenmanlarını ziyaret eden GSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, Ay-yıldızlılara moral verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Millilere moral ziyareti


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nden Tekerlekli Sandalye Curling Milli takımına ziyaret. Hazırlıklar 500 buz salonunda sürdüren ve 2018 Dünya Şampiyonası Bilenen Ay-yıldızları antrenmanlarda yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube ve ilçe müdürleri moral aşıladı. 
Tekerlekli Sandalye Curling Milli Takımı´nın antrenmanını izleyen Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Şube Müdürleri Şinasi Polat, Murteza Cengiz, Bülent Tilkidöğen, Letif Arslan ile TOHM Müdürü Murat Tanas milli curlingçilere başarı dileklerini iletti. 
Curling Milli Takım Antrenörü Gökçe Ulugay ve sporcularla bir araya gelen Taşkesenligil ve kurmayları Dünya Şampiyonası öncesi Milli Takıma başarı dilediğinde bulunarak, moral verdiler. 
Tekerlekli Sandalye Curling Milli Takımı´nın Erzurum´da yaptığı kampta 9 sporcu yer alıyor. 
Cumartesi günü sona erecek olan kampın ardından Milliler, gözünü Dünya Şampiyonası´na çevirecek. 
2018 Tekerlekli Sandalye Curling Dünya Şampiyonası 8-15 Kasım 2018 tarihleri arasında Finlandiya´nın Lohja kentinde yapılacak. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı