Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odası´ndan Mehmetçik´e anlamlı destek

Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odası Başkanı Yılmaz Ağgön, dolmuş durak başkanları ile birlikte TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğini ziyaret ederek odalarına kayıtlı tüm araç sahibi ve sürücüler adına TSK Mehmetçik Vakfı´na bağışta bulundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odası´ndan Mehmetçik´e anlamlı destek


Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odası Başkanı Yılmaz Ağgön ?Silahlı Kuvvetlerimizin terörle mücadele amacıyla yaptığı sınır ötesi harekâtta bizim de katkımızın olması gerektiğini düşündüğümüz için böyle bir karar aldık. Bizler huzur içinde yaşıyor, çalışıyorsak; bunu, her türlü koşulda vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için görev yapan Mehmetçiklerimize borçluyuz. Onların hakkını ödememiz mümkün değil, ancak hiç olmazsa gönlümüzün onlarla birlikte olduğunu göstermek istedik. Onlar için ne yapsak azdır. Tüm askerlerimize ve emniyet güçlerimize sağlık ve başarılar diliyoruz. Allah hepsini korusun, görevlerinde başarılar nasip etsin? dedi.
TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı, gösterilen hassasiyetin kendilerini, şehit ailelerini ve gazilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, odaya kayıtlı tüm araç sahiplerine ve sürücülerine teşekkür etti. Topdağı şunları söyledi:
?Sizler, yurdumuzun ve milletimizin güvenliği, huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile malul gazi ve engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlayan, çocuklarına üniversiteyi bitirene kadar yardım yapan, gücünü yüce milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı´na yaptığınız bu bağış ile çok anlamlı bir katkı sağladınız. Sizlere tüm şehit/vefat ailelerimiz, malul gazi ve engelli Mehmetçiklerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve gazilerimizden ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anarken, şehit ailelerimize, malul gazilerimize, vefakâr bağışçılarımıza ve tüm Mehmetçiklerimize sağlık ve esenlikler diliyorum.?


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı