Oltan futboluyla alkış alıyor

Oltan Karakullukçu, ısrarla ilk 11'de başlatılmamasına rağmen  BB Erzurumspor'da takımına katkı sağlamayı ve kurtarıcı olmayı  sürdürüyor.

Tarih: 19.04.2021 23:38
Oltan futboluyla alkış alıyor

Sinan AYDIN

Erzurumspor'da Oltan Karakullukçu oynadığı futbolla herkesi mutlu ediyor. Erzurumspor'un galibiyeti için oyunda olduğu sürece canla başla çalışan Oltan, Denizlispor maçında da asistini yaptı. 29 yaşındaki Oltan Karakullukçu, ısrarla ilk 11'de başlatılmamasına rağmen  BB Erzurumspor'da takımına katkı sağlamayı ve kurtarıcı olmayı  sürdürüyor. Ligin hemen başında sakatlık yaşayan ve 6 hafta sahalardan uzak kalan Oltan Karakullukçu, Ligde 12 maçta forma giyebildi.

TARAFTAR OLTAN'I İLK 11'DE GÖRMEK İSTİYOR

Maçlara genelde ilk 11'de forma şansı bulamayan Oltan, sonradan girdiği hemen her maçta takımına gol noktasında katkıda bulundu. Oynadığı 12 maçta 4 gol, 3 asist yapan Oltan'ın, daha fazla süre almasını isteyen taraftar, "Oltan Gomes'i de El Kabir'i de 10'a katlar. Yabancı bir isim taşısaydı, sürekli ilk onbirde sahaya çıkardı."  diyerek hem Oltan'ı desteklediler, hem de Oltan'a başarısına rağmen ilk 11'de şans vermeyen teknik direktörleri eleştirdiler.