Orman ve Su İşleri Bakanlığı personeli iftarda buluştu

Erzurum´da görev yapan Orman ve Su İşleri Bakanlığı´na bağlı personel iftar sofrasında bir araya geldi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Orman ve Su İşleri Bakanlığı personeli iftarda buluştu

 

Dilek BAYRAK

 DSİ 8´inci Bölge Müdürlüğü´nün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, iftar programıyla birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinin amaçlandığının altı çizilerek, birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen çalışmaların, kaliteye yansıdığının altı çizildi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayında Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı Bölge Müdürlüklerindeki Personellere kaynaşmayı sağlamak birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla DSİ 8. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde iftar Yemeği düzenlendi.

Yemeğe Erzurum Vali Yardımcıları Ünal Coşkun, Mehmet Yavuz, Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürü Mehmet Fehmi Yüksel, DSİ Bölge Müdür Yardımcıları ve Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı  kurum amirleri katıldı.

Ev sahipliğini yapan DSİ 8. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu iftar sonrası yaptığı konuşmada ?Yemek programa iştirak ettiklerinden dolayı Aynı Bakanlığa bağlı Bölge Müdürlüğü personellerine teşekkür ederim. Anlamlı günde bizleri kırmadınız davetimize icabet ettiniz. Bu tür etkinlikler aynı bakanlığa bağlı çalışanları kaynaştırmaya vesile olmuştur? dedi.

Programa katılan Erzurum Vali Yardımcıları ve Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı Bölge Müdürleri düzenlenen iftar proğramının faydalı olduğunu dile getirerek nazik davetlerinden dolayı da Bölge Müdürü Köleoğlu´na ve personellerine teşekkür ettiler.