Otizmli öğrencilerden B.B Erzurumspor´a moral ziyareti

Süper Ligde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, dünkü antrenman sürpriz bir ziyarete sahne oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Otizmli öğrencilerden B.B Erzurumspor´a moral ziyareti

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Horasan Fatih İlköğretim okulunun otizmli öğrencileri, Okul Müdürü Selçuk Deringöl ve öğretmenleri ile birlikte antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcuları ziyaret ettiler. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette, öğrencilerin futbolculara ikramları oldu, bazı öğrenciler ise yazdıkları not kağıtlarını mektup zarfına koyarak futbolculara verdi.

?BİZ İNANDIK SİZDE İNANIN´ NOTU DUYGULANDIRDI

Otizmli öğrencilerden birinin bir kağıda Erzurumspor amblemi yapıp yanında kalp sembolü işlediği kağıda yazdığı ve Özer Hurmacıya verdiği ?Biz inandık sizde inanın´ mesajı, futbolcular arasında duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Futbolcular, Horasanlı öğrencilere Erzurumspor´un ligde kalması ve üst sıralara tırmanması için daha çok mücadele edeceklerine dair söz verdileri. Bazı otizmli öğrenciler ise futbolcularla birlikte antrenmana eşlik edip topa vurarak eğlenceli dakikalar geçirdiler. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ise çocuklarla yakından ilgilendi, bir minik çocuğu kucağına alıp dakikalarca sevdi. Futbolcular ve teknik heyet, ziyaretin sonunda öğrenciler ve öğretmenleri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.