Rakip Gaziantepspor´un hocasından göz yaşartan açıklamalar

Maddi sorunlarla boğuşan Gaziantepspor´da, teknik direktör Oktay Derelioğlu´nun yaptığı dramatik açıklamalar, bir dönem aynı sorunları yaşayan birçok Erzurumspor taraftarını da üzdü.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Rakip Gaziantepspor´un hocasından  göz yaşartan açıklamalar

Murat ÖZDEMİR

Gaziantepspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, maddi sorunlarla boğuşan kulübün son durumuyla ilgili dramatik açıklamalar yaptı. Oktay Derelioğlu takımın Büyükşehir Belediye Erzurumspor´la oynayacağı maç öncesi otel bile ayarlayamadıklarını ifade edip, Erzurumspor deplasmanına kulübün bozuk otobüsüyle gitmek zorunda olduklarını ve uçak parasının olmadığından dert yandı. Derelioğlu, artık otellerinde kendilerini kabul etmediğini ifade etti. Derelioğlu, takıma sahip çıkılmadığından dolayı bu seviyelere gelindiğini belirti.

 

MUHTEMELEN OTOBÜSTE YATACAĞIZ

Bu hafta sonu oynayacakları Erzurumspor deplasmanına otobüsle gideceklerini söyleyen Derelioğlu, ?Cuma günü yola çıkacağız, Perşembe´den gitmiş olsak ili günlük otel parası ödenecek. Bizi oteller de kabul etmiyor ve şu an Erzurum´da kalacağımız otelde ayarlanmadı. Cumartesi günü tekrar maçtan sonra çıkarız buraya gelmemiz Pazar günü öğleni bulur ve ondan sonra zaten o gün dinlendiririz, Pazartesi günü ter idmanı ve Salı günü tekrar lig maçı oynanacak. Şu an otobüsümüzde arızalı, otelde kabul etmiyor eğer otobüsle Erzurum´a gidebilirsek muhtemelen otobüste yatacağız. İşin bir diğer boyutu da Cumartesi günü Erzurum kar yağışlı gösteriyor ve önümüzde ki iki günde hava yağışlı, artık nasıl gidilir bilemiyorum? dedi.

MİSAFİRPERVER DADAŞLAR: BİZ SİZİ OTOBÜSTE YATIRMAYIZ 

 

Açıklamaları okuyan birçok Erzurumlu, bir dönem Erzurumspor´un içinde bulunduğu durumu yaşayan Gaziantepspor için üzüldü. Sosyal medyadan da duyurulan bu açıklamalar sonrası bazı Erzurumsporlu taraftarların, ?? Erzurum´a gelin biz sizi araçta yatırmayız. Dadaş misafirperverdir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen sizi ağırlar´´ yorumları yaptıkları görüldü.