Sağlık-İş Sendikası Erzurum Şubesi yeni başkanını seçti

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Erzurum Şubesi´nde yapılan oylama ile yeni dönemde görev yapacak şube başkanı seçildi. Bu dönem başkanlık görevine seçilen isim Cihat Çoruh oldu. Düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Çoruh, ?Siz emekçi kardeşlerimizl

Tarih: 01.01.0001 00:00
Sağlık-İş Sendikası Erzurum Şubesi yeni başkanını seçti

 

Manolya BULUT

Sağlık-İş Sendikası Erzurum Şube binasında basınla bir araya gelen yeni başkan Cihat Çoruh, yeni döneme dair temennilerinden söz etti. Düzenlenen törene basın mensupları dışında sendika üyeleri ve aileler de katıldı. Çoruh, başkanlık görevini Selçuk Göksu´dan teslim aldı.

?SENDİKAL AİLEMİZE YENİ ÜYELER KAZANDIRILMIŞTIR?

Sağlık-İş Sendikası genel başkanı Hakan Toy´un yoğun programından dolayı törene katılamadığını belirten Çoruh, ?1961 yılında kurulan sendikamız her geçen gün yapılan mücadele haklarımızın aranması konusunda yetkili olan sendikamız birlikteliğimizle gücümüze güç kattığının farkında oluşumuzun ispatı olmuştur. Kısa süre içerisinde şube yönetimimiz olarak yaptığımız çalışmalar arasında kurum ve kuruluş ziyaretlerinde bulunurken iş kolları uygun olmasına rağmen yakın tarihe kadar üye yapılmadığı tespitimiz üzerine gerekli görüşmeler yapılarak sendikal ailemize yeni üyelerimiz kazandırılmıştır. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ederken geçmişteki kırgınlıkları çözüme kavuşturup sendikamıza birçok arkadaşımızın üyelikleri yeniden yapılmıştır.? diyerek konuşmasına başladı.

Sendikaya üye olan vatandaşların kurum değiştirmemesini yaptıkları çalışmalara bağlayan Çoruh, ?Bu çalışmalarımızı kıskanan, yetkili olmayan sendikalar üyelerimizi kendi sendikalarına üye yapmaya çalışsalar da hiçbir üyemiz diğer sendikalara geçiş yapmamıştır. Bunun en önemli unsuru ise Türkiye Sağlık-İş Sendikası üyelerimiz lehine hep faydalı mücadelesi ile birlikte şube yönetimi olarak üyelerimize güven vermemiz olmuştur.? diye konuştu.

BAYRAM TEBRİĞİ

Son olarak törene katılanların, yaklaşan kurban bayramını kutlayan Çoruh sözlerine şu ifadelerle son verdi: ?Allah´ın izni ve bizlerin birliktelik güçlülüğümüz içerisinde şube yönetimimizin genel merkezimiz ile sürekli irtibat içerisindeki çalışmalarımız bizlerin ne kadar güçlü bir sendika olduğumuzun ispatı olmuştur. Sözlerime burada son vermeden önce kurban bayramınızı şimdiden kutlar, en güzel günlerin mutlu yarınların sizlerin olmasını ve birliktelik gecemizde şube yönetimim ve şahsım adına hepinize iyi eğlenceler dilerim.?