Sağlık personeline verimlilik eğitimi

Erzurum Sağlık İl Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı Verimlilik Birimi tarafından, Verimlilik Yerinde Değerlendirme Rehberi doğrultusunda sahadaki etkinliği artırmak, ilgili sağlık profesyonellerini bilgilendirmek ve il düzeyinde kapasite oluş

Tarih: 01.01.0001 00:00
Sağlık personeline verimlilik eğitimi

Sinan AYDIN

 Verimlilik Eğitimi, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Gürsel Bedir, Başkan Yrd. Dr. İbrahim Yıldırım, Verimlilik Birim Sorumlusu Uzman Hatice Çakır Şahin,  16 sağlık tesisinde görevli Kalite ve Verimlilikten Sorumlu Başhekim Yardımcıları, Kalite ve Verimlilik Direktörleri ve Kalite Birim Çalışanlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

?BÜTÜN YÖNETİCİ VE ÇALIŞANLARA İŞ DÜŞÜYOR?

Açılış konuşmasını yapan Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Gürsel Bedir, verimliliğin önemine değinerek şunları söyledi: ? Sağlık tesislerinin etkinlik ve verimliliğini ölçmek, problemleri kaynağında tespit edip, çözüme kavuşturmak ve verimli hizmet sunumunu gerçekleştirmek amacıyla Sağlık tesisleri içinde bulunduğu şartlarda; sahip olduğu donanım, hizmet verdiği bina ve cihaz parkı gibi çalışma koşullarını etkileyen tüm etkenler, hizmet süreçleri ve sunulan hizmetin verimliliği, etkinliği ve kalitesini proaktif ve daha etkin değerlendirmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Bulunduğumuz noktanın daha ileri bir seviyeye taşınması içinde başta ben olmak üzere ilgili bütün yöneticilere ve çalışanlara iş düşüyor. Bütün arkadaşlarımı özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu kapsamda Verimlilik Yerinde Değerlendirme Rehberi doğrultusunda düzenlenen eğitimin ilimiz için hayırlı olmasını diler, eğitimcilerimize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim? dedi.