Sakaryaspor hazırlıkları sürüyor

Spor Toto 1.Ligin 16. haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Tarih: 30.11.2022 13:20 Güncelleme: 30.11.2022 13:20
Sakaryaspor hazırlıkları sürüyor

Sinan AYDIN

Erzurumspor, Kazım Karabekir stadyumu’nda gerçekleştirdiği antrenmanla Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Spor Toto 1.Ligin 16. haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

TARAFTARLAR MUZAFFER BİLAZER İLE SEFA'YI İSTEMİYOR

Bandırmaspor mağlubiyeti sonrası morallerin bozuk olduğu mavi beyazlı takımda, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer ile oyunculardan Sefa'ya tepkiler dinmiyor. Kulüp Başkanı Ahmet Dal'a seslene taraftarlar, Muzaffer Bilazer ile heerisi Sefa'nın acil olarak taklımdan gönderilmvsini, devra arasına kadar kalan 4 maçta yardımcı antrenörlerin gerekirse takımı maçlara hazırlamasını istiyorlar.

BİLAZER EN G OCAK AYINDA YOLCU

Haftalardır takımın kaybetmesine neden olan isimlerden biri olan Sefa'ya inatla görev vererek bildiğini okuyup heercilik yapan Muzaffer Bilazer'e, yöneticilerin ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in de büyük tepki gösterdiği, Bilaze'in en g Ocak ayında takımla ilişkisinin tammaen kesileceği iddia edildi. Taraftarlar ise, Kulübün Onursal Başkanı Mehmet  Sekmen'i göreve davet ederek, Erzurumspor'daki kötü yönetim ve kötü gidişata dur denilmesi için gerekenleri yapması çağrısında bulundular.

MAÇ CUMARTESİ AKŞAMI

Taraftarlar, Muzaffer Bilazer'in gönderilerek yerine deneyimli ve işi bilen bir hoca getirilmesini istiyorlar. Spor otoritelerine göre ise mavi beyazlı takım, transfer tahtasını açar, iyi bir hoca ve bir kaç futbolcu transfer ederse, play-of içinde Süper lig için mücadele eden bir takım haline dönüşür. Spor Toto 1. Ligin 16. haftasında; 26 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da, Sakaryaspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek.