Sakaryaspor’u yenmek şart oldu

Cumartesi günü deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Erzurumsporlu futbolcular, bu maçı mutlaka kazanmak zorunda olduğunu biliyor.

Tarih: 01.12.2022 12:01 Güncelleme: 01.12.2022 12:01
Sakaryaspor’u yenmek şart oldu

Sinan AYDIN

Spor Toto 1.Ligin 16. haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kendi tesislerinde teknik ve taktik antrenman yapan futbolcular, Sakaryaspor maçından mutlak galibiyet almak istiyorlar. Bandırmaspor mağlubiyeti sonrası morallerin bozuk olduğu mavi beyazlı takımda, dünkü antrenmanda taktik ağırlıklı idman yapıldı. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, oyuncularına rakibin eksilerini ve artılarını anlattı. 

OLANARE BU HAFTA YOK

Mavi Beyazlı takımda, sakatlığı süren Süleyman Koç haricinde idmana katılmayan futbolc bulunmuyor. Erzurumspor, Sakaryaspor karşısına, forvet olarak alındığı iddia edilen ancak oynadığı maçların çocuğnda taraftarına saç-baş yolduran Olanare'den oksun çıkacak. Olanare, Bandırmaspor maçında gördüğü çok gereksiz kart sonrası cezalı duruma düştüğü için bu önemli maçta takımını yalnız bıraktı.

RAKİPTE DE İKİ ÖNEMLİ EKSİK VAR

Rakip Sakaryaspor'da ise iki önemli isim bu maçta dotrma giyemeyecek. Sakaryaspor'un golcü oyuncusu Kosongo, sakat olduğu için haftalardır forma giyemiyor. Antrenmanlara çıkmaya başlayan Kosongo'nun Erzurmspor maçında forma şansı bulması beklenmiyor. Rakipte bir diğer önemli eksik ise Nalepa. Mücadeleci bir futbolcu olan Nalepa, gördüğü kırmızı  kart sonrası 2 maç ceza aldığı için Erzurumspor maçında oynayamayacak.

MUZAFFER BİLAZER' İN SON MAÇI OLABİLİR

Bu arada taraftarlar, Muzaffer Bilazer için Sakaya spor maçının son maç olabileceğini düşünüyor. Erzurumspor'a puanlar kaybettirmesine rağmen birtürlü istifa etmeyen Muzaffer Bilazer'in, olası bir Sakartyaspor mağlubiyeti sonrası gönderilmesine kesin gzüyle bakılıyor. Taraftarlar ve spor otoriteleri, hiçbir sistemi ve takım üzerinde etkisi olmayan Muzaffer Bilazer ile maç kaybetmeyi adet haline getiren futbolcuların, devre arasına kadar kalan üç maçı yardımcı antrenörler nezaretinde de tamamlayabileceğini düşünüyor. Spor Toto 1. Ligin 16. haftasında, 26 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da, Sakaryaspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek.