Şehit özel harekat polisi Erzurum´da son yolculuğuna uğurlandı

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş´un 12 Mart´taki Mardin programı sırasında, müze çatısından düşerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan özel harekat polisi Kubilay Karaman, memleketi Erzurum´da son yolculuğuna uğurlandı. Kültür ve

Tarih: 01.01.0001 00:00
Şehit özel harekat polisi Erzurum´da son yolculuğuna uğurlandı


Mardin´de çevre güvenliği kapsamında görevli bulunduğu binanın çatısından düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 28 yaşındaki polis memuru Kubilay Karaman´ın cenazesi memleketi Erzurum´a getirildi. Cenaze namazı öncesi şehidin babası Vedat Karaman, oğlunun fotoğrafına sarılarak öpücükler kondurdu. 
Şehidin cenaze namazı Erzurum´da öğle namazını müteakip Narmanlı Camii´nde kılındı. Şehidin annesi Ayten, babası Vedat ile kardeşleri Ahmet, Emre ve Özlem´i şehidin silah arkadaşları teselli etmeye çalıştı. 
İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula´nın kıldırdığı cenaze namazına Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9´ncu Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, Erzurum milletvekilleri, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Geçici görevle geçtiğimiz yıl Erzincan Özel Harekat Müdürlüğünden Mardin´e giden ve bekar olduğu öğrenilen şehit Karaman´ın Türk bayrağına sarılı tabutu dualarla top arabasına konuldu. Şehidin naaşı Asri Mezarlığında defnedildi. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı