Tahta açılırsa transferler hazır

Takım sezonun ilk kamp programını günde çift antrenmanla sürdürüyor, transfer listesini hazırlayan Muzaffer hoca tahtanın açılması bekliyor.

Tarih: 01.07.2022 10:27
Tahta açılırsa transferler hazır

Sinan AYDIN

Erzurumspor camiası kongreyi bekliyor, Muzaffer hoca hazırlıklarını yapıyor. Takım sezonun ilk kamp programını günde çift antrenmanla sürdürüyor, transfer listesi hazır tahtanın açılması bekleniyor. Spor Toto 1. ligde mücadele edecek olan BB Erzurumspor'da kongreye 3 gün kalmasına rağmen resmi olarak başkan adayı henüz çıkmadı. Son gün sürpriz adaylrın beklendiği camiada, tüm hesaplar yeni başkan ve yönetimi üzerine yapılıyor.

KAPTAN KAMPA KATILDI

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdürüen Erzurumspor'da, teknik direktör Muzaffet Bilazer teknik ve taktik antrenmanlar yaptırıyor. Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanlarda teknik ağırlıklı çalışma yaptırdı. Bu arada kampa mazeret bildirvrek katılmayan kaptan Mustafa Yumlu, dünkü kampa katıldı. Yumlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '' Bismillah edik başladık. Kazasız belasız bir yeni sezon diliyorum'' dedi. Mustafa Akbaş, Martin Hasek, Olanare ve  Estrela'nın ise bugün kampa katılmalar bekleniyor.

TRANSFER LİSTESİ HAZIR

Teknik patron Muzaffer Bilazer, bir yandan antrenmanları sürdürüken diğer yandan da transfer listesi hazırlıyor. Muzaffer hoca transfer konusunda görüştüğü ve prensipte anlaştığı futbolcuların olduğunu, kapalı olan transfer tahtasının açılması ile birlikte transferlerin en kısa sürede gerçekleştirileceğini söyledi. 3 Temmuz tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongrede Başkan adaylığı konusunda sessizlik sürüyor ise sürüyor. Resmi olara bir aday ismi açıklanmazken, kongre günü sürpiz isimlerin yönetim listesi ile birlikte kongrede adaylığını açıklayacağı gelen iddialar arasında.