Taraftar kaçan galibiyete yanıyor

BB Erzurumspor´da, İstanbulspor maçında kaçan galibiyetin yankıları sürüyor. Hem taraftarlar, hem de spor otoriteleri, Erkan hocanın yanlış hamlelerinin 3 puanın elden gitmesine neden olduğu görüşünde hem fikir.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Taraftar kaçan galibiyete yanıyor

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor´da hafta sonu oynanan ve 1-1- biten İstanbulspor maçında kaçan 3 puanın yankıları sürüyor. Taraftarlar kaçan 3 puana yanarken, Teknik Direktör Erkan Sözeri´ye ise tepkiler sürüyor. Takımı birçok maçta korkak oynatmakla eleştirilen Erkan hocanın İstanbulspor maçının ikinci yarısında yaptığı oyuncu değişiklikleri, 3 puanın elden gitmesine neden oldu.  TFF 1. Ligin en iyi kadrosuna sahip olmasına rağmen bir türlü coşkulu futbol oynatamayan Erkan Sözeri, gelecek için endişelendirmeye başladı. Bazı taraftarlar bize öncelikle hoca transferi lazım´ diyerek hoca değişikliği yapılması gerektiğini savunsa da, Erkan hocanın birkaç maçlık performansı ile eleştirilmesinin yanlış olduğunu genel olarak başarılı bir performans ortaya koyduğunu savunanlarda var. 

LİGN EN İYİ KADROSU ERKAN HOCANIN ELİNDE AMA?

BB Erzurumspor, TFF 1. Ligde hafta sonu İstanbulspor ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarının tepkisini çekmişti. Zayıf rakibine karşı farklı bir sporla galip gelmesi gerekirken gerek hocanın yanlış taktiği ve gerekse bazı futbolcuların ruhsuz futbol ortaya koyması, 3 puanın son dakikalarda elden gitmesine neden oldu. Taraftarların en çok tepki gösterdiği isim ise, teknik direktör Erkan Sözeri oldu. Ligin en iyi kadrosuna sahip olmasına rağmen bir türlü coşkulu ve bol skorlu bir maç çıkartamayan Erkan Sözeri ?nin geleceği de sorgulanmaya başladı. Lig tecrübesine sahip olduğu için birçok maçta temkinli yaklaşımları ile ön plana çıkan Erkan Sözeri, zayıf takımlara karşı dahi öncelikle 1 puan mantığı ile maça çıkmakla eleştiriliyor. Erkan hocanın elindeki kadronun gücünün farkında olmadığını savunanlar da var.

BUGÜN KUPADA BEŞİKTAŞ MAÇI VAR

Bu arada BB Erzurumspor, İstanbulspor maçının ardından İstanbul´da kaldı. İstanbulspopr maçına Galatasaray metin Oktay tesislerinde yaptığı antrenmanlarla hazırlanan BB Erzurumspor, Çarşamba günü oynayacağı Beşiktaş maçı için de İstanbul´da kalarak antrenmanlarını Başakşehir Spor Kulübünün tesislerinde sürdürüyor. Ziraat Türkiye kupası rövanş maçında bu akşam Beşiktaş ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, ilk maçta aldığı 3-2´lik skorun avantajını koruyarak tur atlamak istiyor. Mavi beyazlı takım, elindeki geniş kadro ile öncelik lig olmak kaydıyla kupada da gidebildiği yere kadar gitmek istiyor.