Tarımda yılsonu değerlendirme toplantısı

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Tarımda yılsonu değerlendirme toplantısı

Sinan AYDIN

 

Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kurumun 2019 yılı çalışmaları ile ilgili bir toplantı yaptı. Erzurum Valisi Okay Memiş ve İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar´ın katılımı gerçekleşen toplantıda, ildeki tarım ve hayvancılığının genel durumu değerlendirilerek önümüzdeki yıl yapılacak çalışmaların planlaması yapıldı.

Erzurum  İl Tarım ve orman Müdürlüğü, 2019 yılını dolu dolu geçirdi. Çiftçilere yönelik çalışmalar, duyurular ve hibe kampanyaları ile yoğun mesai harcayan il tarım ve orman müdürlüğü, yapılan bu çalışmaları yıol sonu toplantısında ele aldı. Toplantıya, İl Müdürü Osman Akar´ın koordinasyon ve başkanlığında İl müdür yardımcıları, şube müdürleri, İlçe müdürleri, kurum avukatı ve döner sermaye saymanı katıldı.

 

VALİ MEMİŞ: EL ELE VEREREK ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTECEĞİZ

 

Toplantı da konuşan Erzurum Valisi Okay Memiş, ? Çiftçilerimizle el ele vererek önemli çalışmalar yürüteceğiz. Çiftçilerimizin menfaatine olacak her çalışmanın da maddi ve manevi destekçisi olacağım.? dedi. İl Müdürümüz Osman Aklar ise, ?Erzurum Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak biz bir aileyiz? dedi. AKAR ayrıca konuşmasında; Bu toplantının 2020 yılında yürütülecek çalışmalar için bir altyapı oluşturduğunu belirterek, özellikle geçmişe dair değerlendirmelerin kurumsal strateji açısından geleceğe ışık tutacağını ve doğru kararlar alınmasında etkili olacağını belirtti. 2 gün süren Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı´nda Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve birim temsilcileri kendi alanlarında 2019 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetlerini, plan ve programlarını anlatarak sunumlar yaptılar. Toplantı, fikir alışverişi ve soru-cevap bölümü ile sona erdi.