Taşkesenligil´e atletizm teşekkür plaketi

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Sprint ve Bayrak Kupası ve Balkan Atletizm yarışları başarıyla sonuçlandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Taşkesenligil´e atletizm teşekkür plaketi

Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil´e plaket veren Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan, ?Hava şartlarına rağmen, insan üstü çalıştık ve bir organizasyonu daha başarıyla bitirdik? dedi. 
Erzurum´da düzenlenen 4´ncü Uluslararası Sprint ve Bayrak Kupası ve Balkan Atletizm yarışmaları başarıyla tamamlandı. Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Atletizm Pisti´nde yapılan yarışlarda organizasyon komitesinin çalışmaları tam not aldı. 
Belarus, Bulgaristan, Hırvatistan, İran, İsrail, Romanya ve Türkiye´den atletlerin yarıştığı yarışlarda, Atletizm Federasyonu´nun organizasyonuna katkı yapan kurumlarda unutulmadı. 
Türkiye Atletizm Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Fesih Dağan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil´e, Federasyon Başkanı Fatih Çintimar ile yönetim kurulu adına teşekkür plaketi sundu. 
Plaket töreninde Milli takım antrenörlerinden Yavuz Bayram da hazır bulundu. 
Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan, ?İki gün süren Uluslararası Sprint ve Bayrak Kupası ve Balkan Atletizm yarışmalarının ikinci gününde havanın yoğun yağmurlu ve soğuk olmasına rağmen, olağan üstü çalışma ile yarışları başarı ile tamamladık. Bu yarışmalarda Büyükşehir Belediyesi´nin, Atatürk Üniversitesinin ve GHSİM İl Müdürlüğümüze katıklarından ötürü teşekkür ediyoruz? dedi. 
Bu yıl dördüncüsü yapılan yarışların Erzurum´a verilmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Türkiye Atletizm Federasyonu´na organizasyonu Erzurum´a verdiği için Federasyon Başkanı Fatih Çintimar ile yönetimine teşekkür etti. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı