Taşkesenlioğlu 2 günde 4 ilçe ve köylerini gezdi

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Taşkesenlioğlu 2 günde 4 ilçe ve köylerini gezdi

Nesrin ÇETİNKAYA

Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehre Taşkesenlioğlu, 2 günde 4 ilçe ve köylerini ziyaretlerde bulunarak hafta sonunu yoğun bir tempoda geçirdi. İlk olarak Aziziye İlçesine giden Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Gelinkaya Mahallesi´nde çaylarını içtiği vatandaşlarla sohbet edip karşılıklı istişarede bulundu. Daha sonra Yoncalık Mahallesine geçen Taşkesenlioğlu, burada da köylülerin ilgisi ile karşılandı. Vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm noktası konusunda yardımcı olacağını belirten Milletvekili Taşkesenlioğlu, daha sonra Eski Polat Mahallesine geçti. Burada da vatandaşlarla istişarelerde bulunup taleplerini dinleyen Zehra Taşkesenlioğlu, diğer ziyaretlerinde olduğu gibi burada da köylülere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın selamlarını iletti. Aziziye İlçesi Ilıca Mahalle Temsilciliği´nde Mahalle Teşkilatı ile buluşan Taşkesenlioğlu, teşkilat mensupları ile 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı, Genel ve Yerel Seçimler için çalışmaların istişaresini yaptı. Taşkesenlioğlu´nun Aziziye ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlere, ilçe başkanı Ensar Coşkun ve üyelerde eşlik etti.

 

KAHVEDE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Geç saatlere kadar ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, ertesi gün ise, Hınıs, Tekman ve Karayazı ilçelerini kapsayan güney ilçeleri turuna çıktı. Ak Parti Hınıs İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili, ilçe kongre sonrası ilçe yönetimine hayırlı olsun dileklerini tekrarlayıp 2019 seçimlerine kadar yapılacak olan çalışmaların plan ve programını yaptı. Hınıs´ta çarşıyı gezip esnafla sohbet eden Milletvekili Taşkesenlioğlu, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyip b9ol bol not aldı. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın selamlarını ileten Taşkesenlioğlu, kahvede oturan vatandaşları çayını içip bol bol sohbet etti. Bir süre önce ilçede açılan Osmanlı Ocakları derneğini de ziyaret eden Taşkesenlioğlu, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

ÇELİK AİLESİNE TAZİYE ZİYERETİNDE BULUNDU

Daha sonra Hınıs´a bağlı Akbayır Mahallesine geçen Zehra Taşkesenlioğlu, köylülerle tek tek selamlaşıp sorunlarını dinleyip taleplerini not etti. Taşkesenlioğlu, bir süre önce vefat eden köyün ileri gelenlerinden Abdulkadir Çelik´in ailesine de taziye ziyaretinde bulunarak köy odasında kadınlarla bir süre sohbet etti. Hınıs ziyaretleri sonrası Tekman ilçesine geçen Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, ilçe teşkilatı ile bir toplantı yapıp 2019 yılındaki seçimler öncesi çalışmalarla ilgili yol haritası belirledi. Bir süre önce Tekman Kaymakamlığına Kayyum olarak atanan Belediye Başkan Kemal Karahan´ı da makamında ziyaret eden Taşkasenlioğlu, İlçedeki yatırımları ve projeleri görüştü. Taşkesenlioğlu, daha sonra Karayazı ilçesine geçerek esnaf ve vatandaş ziyaretlerini burada da sürdürdü.