Toğrul güven tazeledi

Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurul seçimi gerçekleştirildi. Yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul, ?Koop-İşli olmaktan gurur duyuyoruz? dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Toğrul güven tazeledi

Nesrin Çetinkaya

Gerçekleştirilen Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurul seçiminde yeniden başkan seçilerek açılış konuşmasını yapan Tarık Toğrul, genel merkezin koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarına hız kesmecen devam edeceklerini kaydetti. Yalnızca kendileri için değil, bu ülkede emeği ile geçinen herkesin mutluluğu ve refahı için mücadele edeceklerinin altını çizen Toğrul, ?Başta kıdem tazminatı hakkı olmak üzere, yılların mücadeleleriyle elde edilen haklarımızın elimizden alınmaması için Konfederasyonumuz TÜRK-İŞ ve Sendikamız Koop-İş´in sonuna kadar arkasında duracağız? diye konuştu.  

Bir Otelde gerçekleştirilen Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel Kurul seçimine Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı Türk İş Sendikası Oda Başkanları ve üyeleri katıldı.

?KOOP-İŞLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ?

Türkiye´de emeği ile geçinen herkesin mutluluğu ve refahı için mücadele edeceklerini ve çalışmalarını bu yönde sürdüreceklerini dile getiren Toğrul, ?Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Bingöl ve Muş illerinde görev yapan Kooperatif büro, ticaret,  eğitim ve güzel sanatlar iş kolu işçileri olarak Koop-İş Sendikası´nda örgütlü olmaktan bu büyük ve güçlü sendikanın bir parçası olmaktan Koop-İşli olmaktan gurur duyuyoruz. Bu güzel yurdumuzun hangi köşesinde olursak olalım bizleri bir araya getiren bizi biz yapan Koop-İş Sendikası kutsal bayrağı altında toplamımızı sağlayan ortak değerlerimiz var. Ülkemizde emeğiyle alın teriyle geçinen herkes için çaba harcayan, hak için emek için mücadele eden bir sendikayız. 53 yıldır bu onurlu mücadelenin bayrağını onurla gururla taşıyoruz taşımaya devam edeceğiz. Son dört yılda iyi yaptığımız eksik yaptığımız şeyler vardır. Bunlar doğaldır ancak şunu bilmenizi istiyorum ki ben ve şubemiz kurullarda görevli olan görevli olan arkadaşlarım sizlerin mutluluğu ve refahı için var gücümüzle çalıştık.  Bizler, Koop-İş´in yerel düzeydeki kolları olarak, Genel Merkezimizin çizdiği hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yalnızca kendimiz için değil, bu ülkede emeği ile geçinen herkesin mutluluğu ve refahı için mücadele edeceğiz. Başta kıdem tazminatı hakkımız olmak üzere, yılların mücadeleleriyle elde edilen haklarımızın elimizden alınmaması için Konfederasyonumuz TÜRK-İŞ ve Sendikamız Koop-İş´in sonuna kadar arkasında duracağız?  diye konuştu.

KOOP-İŞ SENDİKASI HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR

Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar ise yaptığı konuşmada özellikle kamuda çalışan tüm taşeron işçilere kadro verilmesi yönünde ki taleplerinin altını çizerek ?Biz işçi kesimi olarak, işçi hak ve özgürlüklerinin geliştirilmesi için yapılması gerekenleri konuşmak isterken, sendikal hak ve özgürlüklerinin, özellikle de örgütlenme özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılmasını tartışmak isterken, uluslararası standartlarda bir endüstriyel demokrasiyi sağlamanın yollarını konuşmak, ortak çözümler bulmak gerekir. Özellikle kamuda, asıl işte çalışan tüm taşeron işçilere kadro verilmesini talep ediyoruz.  Koop-İş Sendikası değişmekte ve bir o kadar da gelişmektedir. Bundan sonra da değişmeye ve gelişmeye devam edecektir. Her şubemizin genel kurulu, yeni bir şahlanışın, yeni bir hamlenin başlangıcı olacak? ifadelerine yer verdi.