Tunay Deniz Tuzlaspor´a kiralandı

BB Erzurumspor´un AK 07 takımından kadrosunu kattığı gurbetçi futbolcusu Tunay Deniz, sezon sonuna kadar Tuzlaspor´a kiralandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Tunay Deniz Tuzlaspor´a kiralandı

Sinan AYDIN

 

BB Erzurumspor´un lig başlamadan önce kadrosuna kattığı gurbetçi futbolcusu Tunay Deniz, Tuzlaspor´a kiralandı. Yeniden Süper lige çıkmak için geniş bir kadro kuran BB Erzurumspor, 2019 yılının Ağustos ayında Alman ekibi Berliner AK 07 takımının kaptanlığını yapan 25 yaşındaki Tunay Deniz ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Mavi Beyazlı takımda fazla forma şansı bulamayan Tunay Deniz, sezon sonuna kadar Tuzlaspor´a kiralandı.1994 Berlin doğumlu olan Tunay Deniz, 1,84 boyunda ve ön libero mevkiinde oynuyordu.

 

?SÜPER LİGDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE´ PAYLAŞIMI YAPTI

 

Almanya´da frikik atışları ile tanınan Tunay Deniz, Erzurumspor´da kendisinden beklenilen performansı bir türlü gösterememişti. Gerek Muzaffer Bilazer´in ve gerekse Erkan Sözeri´nin fazla forma şansı vermediği Tunay Deniz´in Tuzlaspor´da form tutması amaçlanıyor. Tunay Deniz, transferi ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ? An itibarı ile Tuzlaspor´a kiralık geldim ve şampiyonluk yolunda inşallah güç katacağım. Erzurumsporla yeni sezonda süper ligde görüşme dileğiyle başarılar diliyorum´´ dedi.