TÜRK SAĞLIK SEN’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Türk Sağlık Sen Erzurum Şube Başkan vekili İlim Gödekmerdan, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
TÜRK SAĞLIK SEN’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Türk Sağlık Sen Erzurum Şube Başkan vekili İlim Gödekmerdan, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Gödekmerdan, “Sevginin, fedakârlığın, bağlılığın eşsiz temsilcileri olan annelerimizi hatırladığımız özel bir günün içindeyiz. Çocuklarını aylarca bedenlerinde taşıyan, karşılıksız sevgileriyle büyüten, hayatın her aşamasında dua ve desteklerini esirgemeyen annelerimizin haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir.” dedi. 
Türk Sağlık Sen Erzurum Şube Başkan vekili İlim Gödekmerdan, mesajında şunları kaydetti; “Çocuklarını yetiştirirken her türlü zorluğa göğüs geren, her çilenin üstesinden gelen, her güçlüğü yenen, sabır ve metanetle yıllara meydan okuyan annelerimiz, millet olarak en büyük değerlerimizdir.
Hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simaları şüphesiz annelerdir.
Milletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmaları öncelikle ailelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlı olacaktır.
Bu itibarla, annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Hem maddi, hem de manevi hayatımızda annelerimizin yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır.
Nitekim “Cennet annelerin ayakları altındadır” kutlu seslenişi bunun en bariz kanıtıdır.
Elbette, elleri öpülesi annelerimizi yılın bir gününde hatırlamamız ve anmamız asla doğru değildir.
Onlara, yaşadığımız müddetçe en değerli hazinemiz olarak saygıyla ve büyük bir hürmetle yaklaşmamız en öncelikli manevi sorumluluklarımız arasında yer almalıdır.
Vatandaşlarımıza yoğun iş temposu ile gece gündüz, arife bayram demeden sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanı annelerimize de saygı ve sevgilerimi sunuyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bu vesileyle bildirmek istiyorum.
Onlar çalıştıkları kurumların yüzde 85’inde kreş olmasa da, ardı arkası kesilmeyen nöbetler nedeniyle ailelerinden uzak kalsalar da, doğum yapan anneye verilecek izinler gibi düzenlemeleri içeren aile paketleri sadece sözde kalsa da aileleri ve çocukları için her türlü fedakârlığa katlandılar. Onlar kendi çocuklarının anneleri olduğu kadar, şifa dağıtan anneler olarak ta başkalarının ailelerinin ve çocuklarının yanında yer aldılar. Sıkıntılardan kurtardılar, mutluluklar yaşattılar.
Bu duygu ve düşüncelerle, Çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden muhterem şehit anaları başta olmak üzere yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, binbir emekle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum. Rahman-ı Rahime kavuşmuş tüm annelerimize Yüce Allah’tan Rahmet yaşayan tüm anne ve anne adaylarına da sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.”