Ümraniye mesaisi Başladı

Altıparmak Erzurumspor´da Teknik Direktör Osman Özköylü ile yolları ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Yardımcı Antrenör Adem Çağlayan yönetiminde antrenmana çıktı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ümraniye mesaisi Başladı

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Osman Özköylü ile yolların ayrılmasından sonra mavi beyazlı futbolcular, Yardımcı Antrenör Adem Çağlayan yönetiminde antrenmana çıktı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde çalışmalara başlayan mavi beyazlılar, teknik ve taktik çalıştı.

Antrenmanı Büyükşehir Belediye Erzurumspor Sportif Direktörümüz Zafer Demir, Kulüp Yöneticisi Kadir Ovat izledi.

MEHMET ALTIPARMAK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Öte yandan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Teknik Direktör arayışını, kısa bir süre önce Elazığspor´dan ayrılan Mehmet Altıparmak´la anlaşarak sonlandırdığı ileri sürüldü. Kulüp yönetiminden edinilen bilgiye göre, B.B. Erzurumspor´un yeni teknik direktörü Elazığspor´dan kısa bir süre önce ayrılan Mehmet Altıparmak oldu. Gece geç saatlerde Dilaver Yılmaz ve Ünsal Kıraç ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren teknik direktör Altıparmak, detayların görüşülmesi için Erzurum´a davet edildi. Mehmet Altıparmak Erzurum´a gelerek, yönetimle masaya oturacak ve büyük bir olasılıkla da kendisini Erzurumsporlu yapacak olan sözleşmeyi imzalayacak.