Vurduğun gol olsun Dadaşım

Nefesler tutuldu

Tarih: 01.01.0001 00:00
Vurduğun gol olsun Dadaşım

Sinan AYDIN

 

Erzurum´da nefesler tutuldu, B.B Erzurumspor´un bugün akşam saat 19.00´da İzmir´de karşılaşacağı Göztepe maçı beklenmeye başlandı. Spor Toto Süper Ligin 29. Haftasında deplasmanda final gibi bir maça çıkacak olan B.B Erzurumspor, Göztepe karşılaşması hazırlıklarını tamamladı. Kulüp tesislerinde Akhisarspor maçından bir gün sonra Göztepe maçı hazırlıklarına başlayan mavi beyazlı futbolcular, tamamen Göztepe maçına odaklandı.

 

AKHİSARSPOR MAÇI KADAR ÖNEMLİ BİR MAÇ

Küme düşme hattındaki bir diğer rakip olan Göztepe´yi yenmek isteyen Dadaşlar, bu sayede düşme potasından yukarı çıkıp büyük bir avantaj yakalamak istiyor. Akhisarspor maçı kadar önemli olan bu mücadele, B.B Erzurumspor´un kaderini de bir nevi tayin edecek. Göztepe´de cezalı ve sakat futbolcuların sayısının fazla olması, Dadaşları ümitlendiriyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcularını hem teknik ve taktik, hem de psikolojik açıdan Göztepe maçına hazırladı.

 

DADAŞLAR 3 PUAN İÇİN DÜN İZMİR´E UÇTU

 

Perşembe günü son antrenmanı yaparak kampa giren B.B Erzurumsporlu futbolcular, dün 3 puan için İzmir´e uçtu. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş´in antrenmanları yakından takip ettiği ve futbolculara moral verdiği öğrenildi. Göztepe maçı için yüksek meblağda galibiyet pirimi verileceğini açıklaması, futbolcuların morallerini iyice yukarılara taşıdı. Antrenmanlarda hırslı gözüken futbolcular, Göztepe´yi yenip büyü bir avantaj yakalamak için kenetlendiler. Bu arada bu akşam oynanacak Göztepe - B.B Erzurumspor maçında, Dadaş taraftarlarda üzerine düşeni yaptı. Rakip takım taraftarları için ayırılan 485 bilet kısa sürede tükendi.