Ya 3 puan, ya 3 puan!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Mehmet altıparmak yönetiminde antrenmanlara çıkan mavi beyazlılar, Play Off hedefine kilitlenmiş durumda.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ya 3 puan, ya 3 puan!

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sahasında ağırladığı Akınçorap Giresunspor maçından 5-4´lük galibiyetle ayrılan mavi beyazlıların, puan kaybına tahammülü yok. Bu bilinçle deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlılar, 3 puanla Erzurum´a dönmek istiyor.

Antrenman öncesinde bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizerek, ?Futbolcularımın moral ve motivasyonundan memnunum. Görüldüğü üzere antrenmanlarımız neşe içerisinde geçiyor. Galibiyet için sahaya çıkacağız. 3 Puan için ne gerekiyorsa yapacağız. Play Off hedefi için kazanmamız gereken bir maç. Sonraki Hafta evimizde ligin ikinci yarısının flaş takımı Gazişehir Gaziantep´i ağırlayacağız. Puan kaybına tahammülün olmadığı haftalardayız. Dediğim gibi kazanmak için elimizden geleni yapacağız.? diye konuştu.

Akınçorap Giresunspor karşısında aldıkları 5-4´lük galibiyetin takım üzerinde moral ve motivasyon anlamında ciddi etki yaptığını da sözlerine ekleyen Altıparmak, ?Bir o kalede, bir bu kalede oynanan maçta gülen tarafı biz olduk. Sonuç olarak 3 puanın sahibi olmamız, takım üzerinde olumlu yönde katkı sağladı. Ümraniye maçını bu moral ve motivasyonla kazanıp Gazişehir Gaziantep maçına yoğunlaşmak istiyoruz.? dedi