Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları başladı

İlk galibiyeti almalarına rağmen oynanan futbolla eleştirilen mavi beyazlı takımın futbolcuları, Yeni Malatyaspor maçından iyi futbolla üç puan almak için sözleştiler.

Tarih: 06.10.2022 10:29
Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları başladı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Denizlispor karşısında ilk galibiyetini almasına rağmen oynanan futbolla eleştirilen mavi beyazlı takımın futbolcuları, Yeni Malatyaspor maçından iyi futbolla üç puan almak için sözleştiler.

BAŞKAN DAL UYARDI

Puanını 6'ya çıkaran Erzurumspor'da, ilk üç hafta oynanan futboldan uzak olunmasının nedenleri araştırılıyor.  Altaş Denizlisppor maçında 9 kişi kalan rakibe karşı güçlükle galip gelinmesi sonrası Kulüp Başkanı Ahmet Dal''ın oynanan kötü futboldan dolayı çok sinirlendiği, teknik direktör Muzaffer Bilazer ve futbolcularla toplantılar yaparak gerekli uyarıları yaptığı öğrenildi. Başkan Dal'ın, '' Ortaya konulan futbol, sizin futbolunuz değil. Biranönce kendinize çeki düzen verin. Biz camia olarak size inanıyoruz, güveniyoruz. Ama sizin de kendinize inanmanız gerekiyor'' dediği öğrenildi.

TARAFTARLARDAN FUTBOLCULARA UYARI

VAR sisteminin ilk kez Erzurumspor'a karşı bu kadar doğru işletilmesinin galibiyvtte büyük rol oynadığı belirtilirken, futbıolcuların da Muzaffer hoca ile yaptıları toplantılarda, ortaya konulan futboldan kendilerinin de memnun kalmadığını, bundan sonraki maçlarda daha iyi bir mücadele sergileyeceklerine dair söz verdikleri öğrenildi. Galibiyete sevinemeyen taraftarlar, sosyal medyadan yaptıkları açıklamalrla teknik sorumlu Muzaffer Bilazer ve futbolculara tepki gösterdiler. Taraftarlar, '' Sizin bundan daha iyi futbol oynayacak kaliete de olduğunuzu biliyoruz. Maç esnasında kendi aranızda tartışmalar yaşıyorsunuz. Lütfen aranızdaki sorunları çözün ve sahaya yansıtmayın. Bu camia sizden çok şey bekliyor. Beklentileri boşa çıkarmayın'' dediler.