Yolcu otobüsünde uyuşturucu hap operasyonu

Erzurum-Erzincan karayolu üzerinde İran’dan ülkemize giriş yapan yolcu otobüsü durdurularak arama yapıldı.

Tarih: 23.11.2022 12:21 Güncelleme: 23.11.2022 12:21
Yolcu otobüsünde uyuşturucu hap operasyonu

Bagaj kısmında bulunan iki ayrı valiz içerisinde kırmızı reçete ile satışa tabi toplamda 4129 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Sinan AYDIN

Erzurum Polisi tarafından sürüdürlen uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce narkotik madde ile mücadele çerçevesinde batı illerine uyuşturucu madde nakli yapan şahıs ve araçlara yönelik Erzurum-Erzincan karayolu üzerinde İran’dan ülkemize giriş yapan yolcu otobüsü durdurularak arama yapıldı.

4129 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan kontroller esnasında otobüsün bagaj kısmında bulunan iki ayrı valiz içerisinde kırmızı reçete ile satışa tabi toplamda 4129 adet sentetik ecza (uyuşturucu hap) ele geçirildi. Otobüste bulunan Kobra B. , Abbas S. ve Shaıgan S. isimli yabancı uyruklu şahıslar gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen Abbas S. isimli şahıs serbest bırakılırken Kobra B. ve Shaıgan S. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Çok yönlü soruşturma sürüyor.