Abdurrahman ZEYNAL


TÜRK MİLETİNİN EVLATLARI!


 

24 NİSAN 1915 YILI ÖNCESİNDE VE SONRASINDA NE OLDU?

Ermeni çeteleri Rusların ve Batılıların desteğini alarak Nisan 1915 yılında On binden fazla Müslüman´ı Van kalesinde şehit ederek şehri yakmalarıyla başlayan olaylarda Ermeni dernek ve çete ve reislerinin tutuklandığı gündür.

Bu nedenle 234 Ermeni Çete başının tutuklanmasını hiç bir akılı başında olan soykırım diye iddia edemez!

Gerçekte 24 Nisan öncesi ve sonrasında 519 Bin Müslüman Türk Ermeni Çeteleri tarafından yakılmış, süngülenmiş, ahırlara, mereklere, camilere doldurulmuş, üzerlerine yağ , benzingibi yanıcı maddeler dökülerek yakılmış, şehit edilmiştir. Gerçek budur. Bu gerçeği yalanlarla hiç kimse örtemez!

Aslında Ermeniler Doğu Anadolu da tam bir Türk Soykırımı yapmış, tarihe kara leke bırakmışlardır. Anlayacağınız söz bitmiştir!

Ermenilere bu canice desteği Ruslar, Fransızlar, Amerikalılar ve İngilizler vermiş, Almanlarda el altından desteklemişlerdir.

Bakın 12 Mart 1918 sabahı yanmış, yıkılmış, katliama uğramış 80 bin nüfuslu şehirden geriye 8 bin nüfuslu Erzurum kalmıştı?

Yiyecek yoktu, yakacak tükenmişti, tarlalara ekilecek tohum sıfırın altına inmiş ve o yaz insanlar dağlarda, bayırlarda, çayırlarda topladıkları otlarla hayatını sürdürmüştü?

İşte bu acıları yaşatan; Ermeni çeteleri ve Ermenilere destek olan batılılardı?

Ey Millet evladı!

Bu gerçeği öğren, öğret, anlat.

Eğer Ecdadına karşı saygın var ise çalış, çalış, çalışanlara destek ol.