Tarih: 19.02.2026 15:06

Erzurum’da Toplu Taşımaya Ramazan Ayarı

Facebook Twitter Linked-in

www.erzurumgunebakis.com / Dilan ÇOŞKUN

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşıma sefer saatlerinde düzenlemeye gitti. Yapılan açıklamaya göre, 19 Şubat 2026 – 19 Mart 2026 tarihleri arasında toplu taşıma hatlarında gidiş ve dönüş son sefer saatleri yeniden belirlendi.

Düzenleme kapsamında, vatandaşların özellikle iftar ve teravih sonrası ulaşımda mağduriyet yaşamaması amacıyla sefer saatleri Ramazan ayına uygun şekilde planlandı. Belediye yetkilileri, iftar vaktinden yarım saat önce ve yarım saat sonrasında toplu taşıma seferlerinin yapılacağını bildirdi.

Şehir genelindeki otobüs hatlarını kapsayan yeni düzenleme ile Ramazan ayı boyunca ulaşım hizmetlerinin daha verimli ve erişilebilir hale getirilmesinin hedeflendiği ifade edildi. Yetkililer ayrıca, yolcu yoğunluğuna göre gerekli görülmesi halinde yeni düzenlemelerin de kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yapılan düzenlemenin tüm hemşehrilere hayırlı olmasını dileyerek, vatandaşlara huzurlu ve bereketli bir Ramazan temennisinde bulundu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —