www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN
Van'da düzenlenen U15 Grekoromen ve Serbest Güreş Grup Müsabakaları, Erzurumlu genç sporcuların gövde gösterisine sahne oldu. Nur Tatar Spor Salonu'nda 25-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 34 ilden 480 sporcunun katıldığı dev organizasyonda, Erzurum kulüpleri genel klasmana damga vurarak Türkiye Şampiyonası öncesi rakiplerine gözdağı verdi.
Erzurum GSK Kürsünün Zirvesinde
Kulüpler bazında yapılan değerlendirmede Erzurum ekipleri büyük bir başarı grafiği çizdi. Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), topladığı puanlarla genel klasmanda birinci sıraya yerleşerek şampiyonluk kupasını şehre getirdi.
Şehrimizin diğer köklü kulüplerinden Erzurum Yol Spor genel klasmanda 8. sırada yer alırken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ise organizasyonu 9. sırada tamamlayarak ilk 10 içerisinde kendine yer buldu.
Mindere Çıkan Gençlerden Madalya Yağmuru
Bireysel performanslarda Erzurumlu pehlivanlar, sergiledikleri oyunlarla izleyicilerden tam not aldı. Farklı sıkletlerde kürsüye çıkan sporcularımız şu şekilde sıralandı:
Türkiye Şampiyonası Bileti Alan Diğer İsimler
Grup müsabakalarında gösterdikleri performansla bir sonraki aşama olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan diğer sporcularımız ise şunlar oldu:
Ak Parti Milletvekillerinden Tebrik Mesajları
Erzurum kulüplerinin ve sporcularının Van'daki bu büyük başarısı sosyal medyada da geniş yankı buldu. AK Parti Erzurum Milletvekilleri Abdurrahim Fırat ve Mehmet Emin Öz, yaptıkları paylaşımlarla genç sporcuları ve teknik heyetleri kutladı. Vekiller, genel klasmanda dereceye giren takımların Erzurum'un spor şehri kimliğine büyük katkı sağladığını belirterek, Türkiye Şampiyonası yolunda tüm sporculara başarı dileklerini iletti.
